Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

gooswout

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door gooswout

  1. Godzijdank kan ik een knipsel sturen om iets te verduidelijken. wel klein, hopenlijk is het te lezen. De mapopties had ik al op zichtbaar maken staan, heb ook in een backup het outlookbestand gevonden. Zie knipsel: waarom staat er een golfje voor het tweede bestand? Is dat het bestand dat ik moet importeren in outlook?
  2. Is outlook een verborgen bestand? Ik gebruik 2007.
  3. Worden in windows 7 bij het maken van de wekelijkse backup ook de gegevens van outlook opgeslagen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.