Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jenske11

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jenske11

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 04-05-1987
 1. Blijkbaar is gewoon mijn router helemaal kapot Ik denk dat ik een nieuwe ga kopen. Als ik een nieuwe router koop, moet ik dan ook alle pc's herinstellen die met de kabel aangesloten zijn? Of volstaat het gewoon (zoals ik bij de switchbox gedaan heb) van de kabel erin te steken, zonder verdere instellingen te moeten wijzigen (bv IP adressen). Ik weet dat ik via de cd van de nieuwe router zal moeten mijn WLAN verbinding met mijn laptop zal moeten instellen.
 2. Hallo, Sinds kort werkt mijn draadloos internet serieus op mijn zenuwen:) De situatie is als volgt: We hebben een wireless router waar de modem op aangesloten zit. De router is ook aangesloten op een switchbox die verbonden wordt met nog vier PC's. Dit is al een tijdje zo en hebben nog nooit problemen gehad zo. Sinds kort heb ik echter een probleem met het draadloze gedeelte. Op sommige momenten wordt mijn verbinding plots verbroken. Als ik dan naar de beschikbare netwerken ga, staat mijn netwerk er nog tussen. Mijn router zendt dus wel nog signaal uit. Als ik dan een verbinding probeer te maken, komt erop dat ik geen verbinding kan maken. Ik los dit simpel op met gewoon eens de router uit het contact te halen en hem zo even herop te starten. Dan maakt mijn pc terug verbinding met het netwerk. Maar het steekt echt wel tegen van mijn msngesprekken en eventuele downloads altijd onder/verbroken zien te worden. Weet iemand het probleem? En een oplossing? Dank bij voorbaat
 3. Jenske11

  Info HTPC

  Hallo, Ik ben nieuw hier en heb een vraagje. Voor mijn eindwerk moet ik een werk maken over HTPC (Home Theatre PC's). Ik weet hier echter bitter weinig (tot niets) over. Ik zoek informatie (liefst zo recent mogelijk) over alles wat met HTPC te maken heeft. Dat wil zeggen: hardware, software en welke OS je het best hebt. Tot nu heb ik slechts één bruikbare link gevonden, maar die dateert van 2002 dus die is al massaal verouderd. (Home Theater PC - Building a Home Theater PC) Ik vraag niet dat jullie heel het internet gaan uitspitten ofzo, maar als er toevallig iemand een link weet, of intressante info zien staan heeft in een magazine ofzo. Zouden jullie dan zo vriendelijk willen zijn eens aan mij te denken en dat hier ff te laten weten. Dank bij voorbaat:ciao:
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.