Ga naar inhoud

profe

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

profe's prestaties

  1. Spijtig, maar het helpt niet. Juist hetzelfde gebeurt weer... ik druk dan op uitvoeren als administrator en hetzelfde gebeurt, raampje gaat open, druk op JA en er gebeurt niets... en bestand verdwijnt. Ben ten einde raad :-(
  2. Hey, bedankt voor je poging om te helpen, maar ik heb dit geprobeerd en het helpt niet. Ik download het (door op te slaan) en dan ga ik naar de map, ik klik erop, verschijnt nog altijd zelfde scherm om de installatie goed te keuren, ik druk op JA en nu is het zelfs erger. Er gebeurt niet alleen niets qua installatie, maar het bestand in de map verdwijnt ook... wat er juist mee gebeurt is voor mij een raadsel... Dus nu mijn vraag, is er een ander voorstel aub? Alvast bedankt.
  3. Hoi, Ik weet dat dit misschien een vraag is dat al meerdere keren is gesteld geweest, maar ben een leek in het gebruik van Flash player, en ook een beetje in forums... is men eerste keer. Ben een beetje radeloos. Tot een paar dagen geleden werkte alles ok, en ineens vroeg elke toepassing (Vb: youtube) die gebruik maakt van flashplayer om de laatste nieuwe versie te installeren. (om bij te werken dus) Dan druk ik op de link om flashplayer te installeren en lijkt alles ok. Ik druk op 'Nu downloaden'. Dan verschijnt het gekende venstertje waar je 'uitvoeren' moet drukken. Dit doe ik. Dan verschijnt het laatste venstertje genaamd 'Wilt u het volgende programma toestaan wijzigingen aan deze computer aan te brengen?' Ik druk op JA en vanaf dan gebeurt er niets meer... Ik heb al een paar zaken geprobeerd, en heb het al zoveel keer opnieuw geprobeerd dat ik echt niet mee weet wat het kan zijn... ik zou niet weten waar te beginnen zoeken. Kan iemand hier een zinnig antwoord op verzinnen aub? Als dit voor jou een 'domme' vraag lijkt, gelieve er rekening mee te houden dat niet iedereen evenveel van computer-gerelateerde zaken afweet aub. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.