Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bokkus

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bokkus

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 03-08-1944
 1. bokkus

  geluid

  Kan men bij het maken van een film,het ingevoerd geluid, liedje of muziek, niet langzaam verstillen, uitdoven of zo iets. Bij progamas als "Pinnacle Studio", was dat simpel. Nu kan ik het niet. Help en bedankt Bokkus:rofl:
 2. Nergens vind ik in mijn configuratie scherm " Bluetooth apparaten". Bij het te willen aansluiten van een bluetooth apparaat word er steeds naar verwezen. Ik Draai onder Windows XP home, service pack 2. dank u georges de bock:bawling:
 3. Waarom werkt de uur aanduiding op de taakbalk niet meer juist? dank u bokkus:ciao:
 4. Mijn tijd (uur) aanduiding op mijn taakbalk valt stil of is veranderd als ik mijn PC terug opstart ! Hoe kom dat? dank u Bokkus:s
 5. any dvd geprobeerd, maar als ik de soft ware voor het branden vewijderd,( Pinnacle instant CD/DVD- versie8 SE) heb verwijderd kan ik alles openen en af Groetjes bokkusspelen in de beide stations.
 6. Window XP home editie Service pack 2 bokkus
 7. Mijn PC is een Amd-Atlon XP 3000 + Processer. Mijn leesstation is een Samsung DVD-ROM SD-616Q Mijn DVD en CD brander een Toshiba DVD-Rom SD-R5112. Deze worden ondersteunt door de software INSTAND CD/DVD, versie 8 SE. Als ik een instalatie CD, of film gebruikt in een van de stations zijn er geen problemen. Als een zelf gemaakte, of lege Cd/DVD in een van de stations leg, valt de PC telkens uit. Is het probleem van de software of hardware? Dank u bokkus.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...