Ga naar inhoud

Kabouter

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows7

Kabouter's prestaties

  1. Oké, ik weet niet hoe of wat. maar ik starte vandaag mijn pc opnieuw op... en na meer als een maand geen geluid te hebben, heeft hij sinds vandaag weer geluid ... zonder dat ik iets heb moeten doen. raar, maar waar.
  2. Dat Staat allemaal goed ingesteld. 'kheb het nog eens nagekeken.
  3. Beste, Ik heb een laptop met de volgende specificaties: Dell Studio XPS 1645 MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Intel Core i7 CPU Q820 @ 1.73GHz, 4GB RAM ATI Mobility Radeon HD 4670 Geluidskaart: IDT High Definition Audio CODEC Het probleem is dus het volgende: Mijn Interne boxen willen niet meer werken. Nu, ik ben al een tijdje aan het zoeken en ben al wat te weten gekomen. Heb mijn drivers up to date gehouden. Alle instellingen via apparaatbeheer staan juist en ingeschakeld, ook al op testen geklikt via apparaatbeheer zonder enig gevolg. Al mijn geluid staat open. Externe boxen werken nog wel. en Als ik via het bootsysteem bij het opstarten testen doe, krijg ik wel geluid uit mijn interne boxen. Wat dus zeer raar is. Bij de testen krijg ik muziek, maar vanaf de moment dat hij aan het opstarten is, krijg ik niets meer. Ook als ik muziek afspeel zijn er de geluidsbalkjes die bewegen, dus de pc herkend muziek, maar kan het op een of andere manier niet overbrengen. Dit is zeer lastig. Hopelijk kan iemand me hiermee helpen. Met vriendelijke Groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.