Ga naar inhoud

Ewdehaas

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ewdehaas's prestaties

  1. Dit is de oude router En dit is de nieuwe. Beiden wil ik dus koppelen
  2. Voor alle duidelijkheid, mijn provider is een Nederlands bedrijf genaamd concepts. Deze komt met een modem in mijn kelder waar ik dan mijn router op heb aangesloten middels een kabel. Via deze oude router kan ik op dit moment internetten op mijn laptop, iPad en desktop. Alleen de snelheid neemt af als er meerdere personen op internet gaan en de kids nu ook steeds meer gaan downloaden. Hierdoor heb ik een nieuwe router gekocht zoals genoemd. De oude heb ik omgewisseld met de nieuwe alleen het bereik op zolder is er niet veel sneller en beter door geworden, zelfs geen bereik. Hierom dacht ik de oude op de 1e verdieping te plaatsen, het is mogelijk om dan een lan kabel van de nieuwe router(kelder) aan te brengen naar de 1e verdieping. Hoop dat hiermee de huidige opstelling duidelijk is
  3. Ik heb op dit moment wel degelijk draadloos netwerk. Ik heb alleen een andere router erbij en wilde deze op de 1e verdieping plaatsten om zodoende hier ook een goed signaal te hebben. U heeft het over de bijkomende router verbinden met de lanpoorten, poort lan 1 van "hoofdrouter" verbinden met poort lan 1 van "bijkomenderouter" ? Moet ik dan ook bepaalde ID codes wijzigen? Zoals ik al zei, ik ben een leek. Ik hoor graag Groet Edwin Hoe doe ik 2 draadloze netwerken creeren, dus zoals u zegt manueel om schakelen indien gewenst?
  4. Ik moet zeggen dat ik op zolder een slechte ontvangst heb met de nieuwe dus dacht de 2e hier te plaatsen
  5. Ik heb een nieuwe router gekocht ( Belkin play max) en wil nu mijn oude ook gebruiken (belkin F5D5231-4 4 port Router). Deze oude wil ik dan boven plaatsen, er is een mogelijkheid om beide routers te koppelen met een kabel, maar wat moet waarin bv. Ik wil nu met mijn laptop door het huis lopen en dan dat deze automatisch de sterkste router pakt. Wie o wie kan mij vertellen wat ik zou moeten doen, graag in Jip en Janneke taal want ik ben wat dat betreft een leek, als je het hebt over poorten wijzen etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.