Ga naar inhoud

eddieash

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

eddieash's prestaties

  1. Alvast bedankt voor deze config maar zou jij mij kunnen zeggen wat er eigenlijk beter is aan een dual grafische kaart? i.p.v 1 want vele mensen raden mij een dual aan EDIT: wat vind je van deze config ? http://www.power4pc.be/shopping_cart.php?action=directlink&product[9108]=1&product[9292]=1&product[9711]=1&product[9093]=1&product[9595]=1&product[9525]=2&product[9672]=2&product[9881]=1&product[9452]=1&product[9110]=1&product[8823]=1&product[7681]=1&product[5179]=1
  2. Hey, Ik zou graag een zéér goede gaming pc willen en heb daarbij een beetje hulp nodig ik zou graag 1 willen laten samenstellen maar heb daar niet zo veel ervaring mee en zou graag wat ideen willen horen van andere leden Waarvoor heb ik een PC nodig ? -Gamen(nieuwste games op max kunnen spelen zonder enige lag) , multitasken, photoshop(ik studeer grafische media zou dus wel handig zijn) Wat is mijn budget ? -2000 € maximum Een merkcomputer of een samenstelling ? maakt niet uit als hij maar goed genoeg is Ga ik overklokken ? -neen Ga ik later upgraden ? - denk het niet maar weet niet zeker Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - wil zeker wel een paar usb 3.0(2 ofzo) maar vooral 2.0(4 ofzo) ik zou ook een zéér goed en snelle HDD willen een SSD zou ik ook willen voor mn Besturingssysteem(sommigen zeggen dat dit sneller werkt voor mn pc maar ik laat het over aan de experts) Ga ik zelf assembleren ? - neen zou dit willen laten doen door winkel zelf Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Ja, windows 7 home premium 64 bit Ga ik zelf installeren ? - ja kan, maar zou handig zijn als winkel dit deed. hoeft natuurlijk niet Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - graag een gaming behuizing die aantoont dat ik een hardcore gamer ben Heb ik nog randapparatuur nodig ? - als en nog geld over is van budget een muis toetsenbord Heb ik specifieke wensen ? - graag stille pc en als kan dual grafische kaarten(niet noodzakelijk als maar goed is)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.