Ga naar inhoud

hdegreeuw

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hdegreeuw's prestaties

  1. Ik heb een excel bestand welke opeens niet meer is in te zien. Zelf heb ik geen idee wat er fout is gegaan, maar de file is 771 Kb dat kan ik zien. Op het momeny dat ik de file aanklik zie ik de inhoud voorbij flitsen en heb meteen weet een leek excel scherm Ik weet dat er een naam in staat en als ik op die naam ga zoeken komt ook die file naar voren dus kan de pc er wel in kijken. Maar klik ik dan die betreffende file aan komt er te staan Bekende namen.xlsx bevat onleesbare inhoud. Wilt u de inhoud van deze werkmap herstellen? klik op Ja als u de bron van deze werkmap vertrouwd. Dan klik ik op Ja en krijg ik te lezen Het bestand is in Excel geopend nadat de onleesbare inhoud is hersteld of verwijderd met daaronder klik hier om het logbestand met de herstelde items weer te geven. En als ik daar op klik lees ik onderstaand bericht, <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?> <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main"><logFileName>error058680_01.xml</logFileName><summary>Er zijn fouten aangetroffen in bestand D:\Afbeeldingen\Archiefbestanden Andijk\BEKENDE NAMEN\Bekende namen.xlsx</summary><removedParts summary="Hier volgt een lijst van verwijderde onderdelen:"><removedPart>Vervangen onderdeel: het onderdeel /xl/worksheets/sheet1.xml met XML-fout. Ongeldig gekwalificeerd teken voor een naam. Regel 2, kolom 3083564.</removedPart></removedParts></recoveryLog> Het zegt mij helemaal niets, maar het scherm blijft wit en wil de file weer openen zie ik weer de tekst heel even voorbij vliegen. Is hier nog iets aan te doen??
  2. Vergeten te vermelden, maar ook had ik aan staan extra-mappen-gezichtsherkenning aan voor de betreffende mappen Hessel
  3. Ik heb gekeken, maar dat had ik al aan staan evenals suggesties. Ik heb ze beide op 85 staan en zal het eens verlagen naar 75, misschien geeft dat resultaat. Misschien nog iemand met een idee?
  4. Ik gebruik Picasa 3 en heb het volgende probleem. als ik een foto plaats met 6 bekende personen zet ik daar meteen de namen in. als ik dan exact dezelfde foto nog een keer inlees zou hij de gezichten moeten herkennen. maar dat doet hij niet hij herkent er geen enkele. is er een mogelijkheid om tegen Picasa te zeggen probeer nog eens de personen op de foto te herkennen. Soms lees ik een foto in en dan zegt het programma dat is die en die. soms klopt het maar meestal niet. maar ik vind het zo wonderlijk dat hij twee dezelfde foto's niet herkent als de ene wel is ingevoerd. Wie kan dit probleem ook?
  5. Hallo Gerjannn, Ik zie geen vierkantje met een kruisje er in Wat ik wel zie is een icoontje dat de laptop verschiilende draadloze netwerken van de buren ziet. Ook zie ik dat de laptop verbonden is met mijn Belkin router. Onderop staat Netwerkcentrum openen Nu kan ik kiezen uit Draadloze netwerken beheren Adapterinstellingen wijzigen Als ik op Draadloze netwerken instellen klik zie ik staan. Belkin54g en als ik rechts klik en dan eigenschappen zie ik Bij verbinding maken automatisch Bij beveiligings WPA-personal Bij versleutelingstype TKIP Als ik adapterinstellingen wijzigen klik zie ik 4 mogelijkheden Bluetooth Netwerkverbinding daar staat een rood kruis voor Breedbandverbinding daar staat een vinkje voor dat het waarschijnlijk goed is. Draadloze Netwerkverbindingen daar staat bij dat ik een goede verbinding heb. LAN-Verbinding daar staat ook een rood kruis voor. En waar jij het over had staan beide op automatisch, Zowel een IP-adres laten toewijzen em DNS server adres laten toewijzen Wat doe ik fout, ik heb dus geen kabel in huis liggen tussen router en PC of laptop.
  6. Heb een netwerk controle laten uitvoeren en komt de volgende mededeling Draadloze netwerkverbinding heeft geen geldig IP-configuratie. Waarschijnlijk moet ik ergens een IP adres invullen maar welke en waar
  7. Heb een draadloze Belkin router type F5D7230-4 en werk er met mijn PC goed mee. Nu heb ik problemen met de laptop een HP Compac 6820s. (Heb er een paar weken geleden een nieuwe HD met Win 7 er op geplaatst) Het probleem staat al meer op het forum dat de hardwareversnellling uit staat ed. Maar die staat aan, dus waarschijnlijk zal ook hier een verkeerde driver het probleem zijn. Maar het punt is ik wil de Laptop draadloos laten werken, zodat ik op internet naar drivers kan zoeken. Maar ik krijg geen verbinding met internet. Ik krijg met de laptop wel verbinding met de router, maar verder kom ik niet. Doe ik iets fout of moet ik nog iets ergens op de laptop instellen ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.