Ga naar inhoud

harmke

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

harmke's prestaties

  1. Na allemaal ziek te zijn geweest begin ik maar weer aan het uitproberen. Maar nee, als ik het via deze computer doe. En dan met de rechtermuis op verkenner. Dan krijg ik 2 mapjes. 1 met audio_ts en 1 met video_ts. Bij de eerste staat er niks in de map als ik hem open. Bij de video_ts die ik toch moet hebben dan zegt hij windows hostproces werkt niet meer, en vervolgens verkenner werkt niet meer?? en hoe zet ik eigenlijk een mod bestand over naar een bijvoorbeeld MPEG bestand of wil dat niet zomaar?
  2. Ha, Ja dat duurt ff he. Ik heb het druk en ziekte hier thuis dus dat wordt waarschijnlijk in Januari. Ik moet zeggen dat ik het ook nog niet zo begrijp wat dat logje in houdt? Kun je dan letterlijk op onze computer kijken ofzo? Is dat wel vertrouwd...
  3. Ik zal het morgen eens proberen als ik weer tijd heb. Bedankt in ieder geval. Ken jij het programma everio MediaBrowser? Want ik kan er geen andere video's heen krijgen. Ik vond het zo'n makkelijk programma om dvd's van mijn video's te maken. Maar nu maak ik af en toe ook wel eens video's met mijn foto camera, en die krijg ik niet in dat bestand. En nog een vraag trouwens. Ik wil wel eens een filmpje op hyves zetten, maar dan kan hij ze ook niet lezen. Bestandstype is:VLC media file (.mod) (.MOD). Enig idee?
  4. Bedankt voor je reactie! maar nee ik druk de dvd er in. Dan verschijnt hij is VCL mediaspeler. En vervolgens kan ik nergens vinden waar ik de bestanden kan kopiëren.
  5. Nou mijn titel zegt het al: Hoe verwijder ik Hotbar?
  6. Hoi Allemaal, Wie kan mij helpen? Ik heb een dvd met video's erop gemaakt met onze camcorder. Nu ben ik alleen vergeten om een back-up te maken op mijn computer. De bestanden staan dus alleen nog op de DVD. Ik wil ze graag ook weer op de pc hebben. Maar dat lukt mij niet! Ik werk met everio MediaBrowser. Daar wil ik mijn back-up in maken. Harmke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.