Ga naar inhoud

jimmy0001

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jimmy0001's prestaties

  1. Denk dat bbox ook een router heeft want kon de bbox ontvangen met de xbox maar had geen signaalsterkte. ja ik heb nu twee actieve netwerkverbindingen. heb gewoon de sitecom met kabel aangesloten op de bbox.
  2. Het is gelukt maar wel niet draadloos. heb hem met kabel verbonden met de bbox2 en heb goede signaalsterkte met de xbox
  3. heb de mac adress toegevoegd en handleiding gevolgd. Dus als het 192.168.1.1 is dan wordt het 192.168.1.234 als ik dit doe staat er dat ik moet herverbinden met het nieuwe ip adress maar dit lukt niet. er komt connection timed out.
  4. Hallo heb deze extender gekocht omdat ik mijn bbox niet kan ontvangen met mijn xbox. Ik heb deze nu met de handleiding geinstaleerd, maar er zou bij status moeten staan connected maar er staat scanning. Hij staat zogezegd te ver maar hij staat er pal naast :S hoe komt dit? Grtz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.