Ga naar inhoud

lennaert

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lennaert

  1. De aanhouder wint! Ik heb samen met een maat nog even op verdere fora gekeken en ben mensen met soort gelijke problemen tegengekomen. Een daarvan wist te vertellen dat na het draaien van mdsched (via - start - uitvoeren) zijn probleem weer was opgelost. Dit is met windows 7, voor andere stuurprogrammas is er een programma dat heet memtest86 die te downloaden valt. Mijn beeldje werkt ondertussen weer perfect. Het probleem lag dus niet in de videokaart maar in het geheugen daarvan. Ik zal het topic nu afsluiten, in ieder geval bedankt voor jullie hulp en ik hoop hiermee andere mensen ook te kunnen helpen!
  2. tx zal ik doen, bedankt voor de info!
  3. hey asus, niet veel verder. hele pc opgeschoond. geprobeerd op externe monitor maar hij doet nog steeds hetzelfde. garantie is al verlopen dus schiet nie veel op. nog enige tips?
  4. heb net gekeken en tis bijna 3 jaar en geen 2 :-(
  5. zit nu bij een maatje thuis en heb de laptop op een extern beeldscherm aangesloten. hij geeft nog steeds verticale strepen weer, maar ik ben af van het dubbele scherm wat ik dus wel op mijn laptop had. Kan ik hieruit concluderen dat het aan mijn grafische kaart ligt? En hebben jullie enige tips over wat ik hiermee zou moeten doen?
  6. heb in veilige modus geprobeert en dat werkte ook niet voor verbinden met extern scherm heb ik de kabels niet voor, of is het soms mogelijk de laptop te koppelen aan mijn plasma tv scherm?
  7. ok ook nieuwste drivers gedownload van nvidea, maar nu doet ie echt vreemd had net een witte streep horizontaal door het midden van het scherm dat blijft zo voor een paar minuten en dan start de laptop opnieuw op met de melding dat ie in veilige modus moet opstarten vanwege het veranderen van software... heel vreemd doe ik dat en dan krig ik weer die witte streep. iemand enig idee?
  8. Ok speccy gedownload en hier is de link: http://speccy.piriform.com/results/gKWlDeCZ1t7vzQkuJQFiLyE kan het zelf niet goed lezen vanaf mijn beeldscherm, maar hij lijkt wel ander info weer te geven voor de grafische kaart dan het daadwerkelijk is
  9. vanavond bij het opstarten van de laptop ondervond ik het volgende probleem. het scherm vertoonde eerst blauwe en toen gele verticale strepen en ging toen over in eeen ssoort dubbele split screen met nog steeds blauw gele strepen. ik heb het idee dat mijn video kaart niet helemaal lekker meer is. heeft iemand hier ervaring mee? ik heb eeen acer aspire 7720g van nu bijna 2 jaar oud met een geforce 8400m gs 256mb video kaart
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.