Ga naar inhoud

anneliesm

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

anneliesm's prestaties

  1. Op de computer met Windows 7 zie ik wel de computer met XP, maar het thuisnetwerk zie ik niet staan op de computer met XP. Bestanden delen lijkt ook niet te lukken (al heb ik hier ook niet zoveel ervaring mee...)
  2. Hoi, Probleem is dat de computers al in dezelfde netwerkgroep zitten. En als ik de computer (xp) wil toevoegen aan het netwerk, komt de naam van deze printer niet eens in beeld (wel de naam van de PC, maar kan vervolgens niet zoals het zou horen, daarop dubbelklikken zodat de naam van de printer daaronder verschijnt). Hier loop ik dus vast in het proces.. Hoop dat je mee kunt denken!
  3. Hallo! Ik ben niet heel ervaren met computers, maar hoop dat jullie mij kunnen helpen! Ik heb net een nieuwe computer, met Windows 7. Deze heb ik aangesloten op het thuisnetwerk met een andere computer met Windows XP. De printer is gekoppeld aan de computer met Windows 7. Nu kan ik bij de tweede computer, met XP, opeens de printer niet meer vinden. Ik heb al gezocht, maar kan niet vinden waar het probleem zit. Kan iemand me hiermee helpen?? Alvast heel veel dank! Vriendelijke groet, Annelies
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.