Ga naar inhoud

Zarra

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Zarra's prestaties

  1. Zarra

    you tube

    Ik gebruik idd."delen" via You tube.Ben zowel op fb als yt al aan het zoeken geweest naar een reden,oplossing.Op forum geplaatst doch geen reactie.Zelf denk ik dat er iets aan mijn instellingen,beveiliging veranderd is zonder dat ik er weet van heb.Wat me opvalt is dat de foto het moeilijk heeft met opladen en uiteindelijk foert zegt.Zou het met Adobe Flashplayer kunnen te maken hebben? Domme vraag waarschijnlijk...ben een leek in de pc wereld;-) Als ik I-tunes installeer werkt mijn outlook express niet meer.Rare dingen hier ze!
  2. Zarra

    you tube

    Hela Mako Mercikes voor je reactie.Geen enkele link kan ik nog met foto posten,terwijl anderen dat wel kunnen.Er lijkt me idd.dus iets aan de hand ;-)maar wat...hoplelijk lost het zijn eigen op,dat zou nog eens tof zijn. Grts Zarra
  3. Zarra

    you tube

    Als ik filmpjes,muziek ed.van you tube deel op facebook komt daar geen foto meer bij,ook al heb ik "met foto" aangevinkt. Enkele weken geleden lukte mij dat nog wel. ????
  4. Zarra

    I-tunes

    het lijkt idd.op een software probleem,daar ik microsoft security essentials gebruik heeft het vermoedelijk weing te maken met virussen.zie er dan ook weinig nut van in om HighjackThis te downloaden.Toch bedankt voor de reactie.
  5. Zarra

    I-tunes

    Hallo,ik kan I-tunes probleemloos downloaden en gebruiken.Evenwel werkt dan mijn outlouk-express niet meer,krijg ik foutmeldingen en kan geen mails versturen.Verwijder ik I-tunes is het probleem opgelost.rarara...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.