Ga naar inhoud

HZPC

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HZPC's prestaties

  1. Nu je het zegt: ik "zie" de printer wel., maar kan m via <netwerkcentrum> niet verwijderen. Ook TOEVOEGEN resulteert in 0x0000007b foutmelding. t Is ingewikkeld ( als t simpel was snapte ik t wel)
  2. Alle 3 printer op thuisnetwerk: Workgroup. Niets a/d hand verder. Ik "zie" de andere apparatuur ook als ik bijvoorbeeld de PC van de printer in het netwerk aanklik, dan laat die me de geinstalleerde printer zien. Eigenschappen kan ik ook opvragen en zo. Die fout - melding doet me de das om.
  3. Hallo, ik heb een router naar internet, waarop 3 PC's zijn aangesloten. Al een jaar geleden heb ik op 1 PC een printer aangesloten, en op de andere 2 deze printer als netwerkprinter gedefinieerd. Sinds 14 dagen kan ik niet meer zo printen: printerfout, wordt gemeld. Als ik netwerk onderzoek via <netwerkcentrum> zie ik de printer wel vanaf de andere PC's maar als ik klik: <verbinden> komt de foutmelding: fout 0x0000007b Zoek ik op google, dan zou dit een oude Xp foutmelding zijn (??) Hoe krijg ik oude situatie terug? Ik heb herstelpunten van 3 weken terug gezet, maar geen soelaas. Wie t weet mag het zeggen ! Har
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.