Ga naar inhoud

friedje

Lid
  • Items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

friedje's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. Bedankt Passer, En ja ... hopelijk blijft deze iets langer in de running. Bedankt en tot bij ... gelegenheid. Vriendelijke groeten. Friedje.
  2. Beste, Ik ben nu terug thuis en heb de zaak rustig bekeken. Ik heb een nieuwe harde schijf besteld en daar ben ik mee gered, al de andere zaken boden geen soelaas meer. Als je niet meer terug kan naar fabrieksinstellingen en of hij wil je back up zelfs niet bezien, dan weet je wel genoeg. Nieuwe schijf en alles werkt weer prima. Hartelijk dank voor de geboden hulp al was er hier geen verhelpen meer aan. Vriendelijke groeten. Friedje
  3. Ik doe mijn best man om es in me pc te geraken, soms lukt het via tokkelen op F8 maar als ik dan verder druk op windows gewoon opstarten, kom ik terug in dat zwart scherm, en dan is het weer zolang als je wil het rondje draaien. Heb er AVG afgedaan, nu krijg ik geen watch dog meer maar verder maakt het ook geen verschil. Zou me windows 8 willen terugzetten, maar weet niet hoe, hij reageert niet op de cd , pfff .... <Ik probeer nu eens een back up terug te halen benieuwd wat dat geeft. En nee, spyware heb ik niet, spul genoeg om te scannen en ze geven allemaal veilig ! Als je geen bericht meer terugkrijgt .... ben 3 a 4 dagen afwezig vanaf morgen. Vriendelijke groeten; Friedje.
  4. Ja dat heb ik dus gedaan, die bewerking via opdrachtpromt, maar toen bleef hij iedere keer in veilige modus opstarten, en dat is ook de bedoeling niet. Ik heb dan die bewerking nogmaals gedaan en het terug geregeld zoals voorheen. Probleem is dat ik nu terug die watch dog heb natuurlijk, zo kan ik dus ook niet verder. Misschien moet ik AVG er eens afgooien, ik zie nog wel. Vriendelijke groeten. Friedje.
  5. Als ik normaal kan opstarten kan ik nadien wel even de veilige modus bereiken. Ik deed het volgens de uitleg hier ergens gegeven, maar nadien bleef het bij elke start veilige modus en dat is ook de bedoeling niet. Ik heb het dan teruggedraaid en ja toen was het weer het zware bekende scherm met watch dog. Beste groeten. Friedje.
  6. Op het moment van het zwarte scherm en de tekst met de watch dog kan je echt niets. Geen enkele toets doet iets ook de muis niet. Na een twaalftal herstarten via de stroom uitschakelen ben ik uiteindelijk één keer binnen geraakt, de volgende herstart was het terug hetzelfde scherm. Dat is al de tweede keer na een update van windows dat dit gebeurt, maar zo hard als deze keer had ik het nog nooit. Benieuwd wat het morgen zal zijn. Ik zou de update verwijderen, maar ik deed dat vroeger ook al eens, maar voor ik kon afsluiten brachten ze hem al terug, dus ik denk niet dat dat veel uitmaakt. Vriendelijke groeten. Friedje. Friedje, al gaat je vraag over hetzelfde probleem, toch maakte ik er een eigen topic van want anders gaan we door mekaar praten en weet je niet meer of een raad voor jou of voor de topicstarter bedoeld was. grtn, Passer
  7. Beste, Het vorige Topic hierover was afgesloten voor reactie, vandaar ik een nieuwe start met dezelfde titel. Ik heb je raad gevolgd om de F8 toets te activeren. Probleem is dat de pc nu altijd in veilige modus start, kan je me terug naar de gewone windows 10 opstart helpen aub ? Vriendelijke groeten. Friedje.
  8. Heb hier sinds gisteren hetzelfde op de andere pc, niets reageert nog, dat is telkens overnieuw na een update van windows 10. Tot hiertoe was dat na een tijdje vanzelf opgelost, maar deze keer lukt dat dus niet. Geen idee hoe het verder moet. Vriendelijke groeten. Friedje Edit door kweezie wabbit. Friedje heeft ondertussen een eigen topic voor dit probleem en wordt daar geholpen.
  9. Hallo, goede middag. Ja, ik heb zelf gezocht hier maar die uitleg bleek verdwenen ... dus zal ik het hier es plakken. Beste groeten Friedje ThunderfighterZ heeft net gereageerd op een onderwerp dat je volgt, getiteld "Update verwijderen en blokkeren van windows X". Goede avond, Ik heb het probleem dat men geen video's meer kan kijken (Youtube en andere sites) , streamen, uitzendingen ook gekregen sinds 11 december 2015. Mijn PC draait op Windows 10 Oorzaak is een update van Microsoft de KB 3119147. Deze update is een beveiligingsupdate en is voor Flash Player waardoor je geen video's meer kunt kijken, streamen etc. Oorzaak is naar mijn mening dat de update alleen voor Windows 8 en 8.1 is bestemd is en niet voor windows 10 maar deze toch automatisch geupdate wordt. Dan ontstaan de problemen. Oplossing: Allereerst ga naar windows update. Klik onder op geadvanceerde opties Klik op geschiedenis van updates weergeven Klik op installaties ongedaan maken Zoek naar de update; KB 3119147 Selecteer en verwijder. PC vraagt nu om opnieuw op te starten. Start opnieuw op. Controleer of Youtube werkt. Youtube en andere video's worden beslist afgespeeld. Probleem is nu opgelost........ Tijdelijk!!!! Omdat windows 10 automatisch updates uitvoert, zal je dezelfde dag of later weer hetzelfde probleem krijgen, omdat je niets kan selecteren of blocken. Microsoft heeft een programma om dit probleem op te lossen: https://support.micr...n-us/kb/3073930 Hier vindt U het wushowhide.diagcab tooltje. Deze downloaden. Openen en klikken op Hidden updates Zoek naar de update welke weer terugkomt KB 3119147. Deze aanvinken Sluiten. U bent nu van het probleem af. Deze tool is ook geschikt voor andere updates welke U niet wilt installeren / blocken. Succes! ​
  10. Beste ThunderfighteZ, Je uitleg was prima, begijpelijk en helder en met het beoogde resultaat ! De update is nu al twee dagen weg en blijft weg, dat was de bedoeling. Hartelijk dank voor je excellente tip ! Beste groeten en nog een leuke dag. Friedje.
  11. Beste ThunderfighteZ, Ik heb deze uitgevoerd zoals je heel goed uitgelegd hebt en ik hoop dat de update nu wegblijft. Daarvan zal ik je dus één van volgende dagen berichten. In alle geval hartelijk dank !!! Friedje. ​
  12. Ja, sorry, windows X en windows 8.1 staan naast mekaar in die tekstlijn dus ja misklikt zeker. En idd het is niet hetzelfde als in windows 7 daar kon je zelf beslissen wat je doorliet of niet, maar dit is dus wel degelijk windows X, toch bedankt Leono. Het betreft een veiligheidsupdate voor flashspeler in explorer. Beste groeten en een leuke dag ! Friedje.
  13. Beste, Ik heb windows X op de pc lopen en gebruik als e-mail Incredimail 2.0 Sinds een paar dagen krijg ik elke dag een update van windows onder het nr KB 3119147 Na install moet de pc herstart worden. Als ik nadien mijn e-mail wil openen krijg ik een foutmelding en het programma sluit af. Als ik de update verwijder en reboot kan ik de mail foutloos gebruiken. Maar na herstart komt hij dus telkens terug. Hoe kan ik die bepaalde update blokkeren of weigeren zonder de andere updates tegen te houden. Dat is het probleem waar ik een oplossing voor zoek. Alvast bedankt, tot vervolgens en nog een leuke avond. Friedje.​
  14. Nee echt v - - - Updated - - - Nee echt van niets geen klachten meer, en die pagina was na de eerste clean al weg. Alles loopt zoals een trein door je hulp. Ik denk dat de zaak opgelost is. Ik ben je van harte dankbaar ! Beste groeten en nog een leuke dag !
  15. Hallo Mako, goede morgen. In bijlage van de AdwCleaner en nadien nog es gescand zo was ik zeker dat ik wel clean gedrukt had, het verschil zie je aan de S1 bijlage. Nadien malwarebytes laten scannen, hoefde ik niet op te halen, die staat er op. Eerste scan gaf een paar infecties die verwijderd zijn, nadien ter controle nog es gescand. Beide logs in de bijlage. Alvast bedankt voor al je hulp. Beste groeten.mbam-log-2013-11-04 (07-53-04).txt AdwCleaner[S0].txt AdwCleaner[S1].txt mbam-log-2013-11-03 (18-32-46).txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.