Ga naar inhoud

lavina

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lavina's prestaties

  1. [ATTACH]33955[/ATTACH]Het probleem begon een tiental dagen geleden. Vorige week kreeg ik al een IT-er over de vloer, maar die heeft de zaken niet opgelost. Mijn laptop is een HP ProBook 4740s Hierbij de bijlage log.txt
  2. http://speccy.piriform.com/results/DKMbazWENf36ejjOdqYElno hopelijk kun je hier iets van maken! Intussen heb ik ook een muziekcd geprobeerd: eerst werkte dit niet; pas bij het heropstarten lukte het wel ...
  3. geluid bij Outlook = geluid bij bvb binnenkomende mails. Deredactie: geluid bij video's, weerbericht .....
  4. situatieschets: - laptop (Win8) wordt ingeschakeld. - Outlook 2013 wordt geopend - geluid oké. - Facebook (of Youtube) wordt geopend --> geluid valt weg, ook bij Outlook waar het voordien nog werkte. Pc heropstarten: - geluid weer oké! - Outlook geopend. - DeRedactie website openen --> geen geluid meer - Youtube --> geluid weg, beeld stopt dan plots en er verschijnen diverse foutmeldingen. Bij het uitschakelen meldt de laptop of er een app moet worden afgesloten, terwijl er geen enkele app is geopend. Een technicus heeft al verschillende zaken opnieuw geïnstalleerd. Evenwel zonder resultaat. Kan dit aan de videokaart liggen? ter info: de laptop is 1 jaar oud! Dank bij voorbaat voor jullie suggesties!
  5. een soortgelijke vraag (misschien): ik vraag me af of je een pdf-bestand direct als mail kunt versturen (maw in de 'body' van de mail zelf, en niet als bijlage)? Als ik hetzelfde doc als worddoc verstuur, wordt de lay-out lichtjes veranderd; de tekst wordt dan breed uitgesmeerd over de hele breedte van de mail, en dat wil ik vermijden. Daarom denk ik dat een pdf-bestand 'onveranderd' kan blijven bij het versturen als mail. Of vergis ik mij?
  6. Bedankt voor de uitleg, maar ik denk niet dat het met malware heeft te maken. Bij het activeren van mijn account, wat ik een paar keer heb geprobeerd, vraagt hij steeds dezelfde gegevens in te vullen (naam, voornaam ...). Het uploaden van een foto lukte trouwens ook niet. En dan kan ik niet verifiëren. Is er een alternatieve oplossing die ik kan proberen? Kan het aan Internet Explorer liggen?
  7. Na inloggen, krijg ik telkens een vraag 'om security redenen' iets te laten verificeren. Ik moet dan mijn gsm nr intikken, maar als ik 'verify' aanklik, gebeurt er niets. Heeft iemand dit ook al voorgehad, en wat is er aan te doen?
  8. Bedankt, Clarkie, maar ik denk dat ik alle denkbare hp websites heb afgeschuimd. Zonder resultaat. Ik ben op zoek naar iemand die een soortgelijk probleem bij zichzelf heeft kunnen oplossen. Die nodig ik graag uit om mij wat concrete uitleg te geven )
  9. Sinds vandaag weigert mijn printer alle medewerking. Na een printopdracht, wordt er een blad uit de laadbak genomen, maar ergens halfweg stopt hij en krijg ik de melding dat er een 'strop' is. Dus, het enige wat gebeurt is dat er een blad door de printer gaat, zonder dat er afgedrukt wordt, tot waar het (blanco) blad niet meer verder schuift, zodat ik op OK moet drukken om het blad alsnog te laten uitkomen. Het machine is uit garantie, dus geen hulp van HP. Is dit een voorbeeld van het verhaal dat de ronde doet nl. dat dergelijke printers gemaakt zijn om op een bepaald moment kapot te gaan? Heeft iemand hier al ervaring mee? En vooral, in het geval van een oplossing, hoe ben je tot zover geraakt?
  10. Hallo, ik heb onlangs 'Box' geïnstalleerd zodat ik pdf's kon plaatsen op mijn LinkedIn account. Alles ging goed tot ik het gedownloade bestand wou openen, dan kom ik steeds terecht op het bestand van 'Internet' op mijn eigen pc. Normaliter zou ik of enige andere bezoeker van mijn linkedIn acct, bij het aanklikken van dit bestand, onmiddellijk het betreffende bestand moeten kunnen inkijken. Niet, dus. Kan iemand mij zeggen wat ik verkeerd heb gedaan? Of wat ik nog moet doen om alles te laten verlopen zoals het hoort?
  11. Sinds enkele dagen kan ik via IE niet meer naar de website van Fortis Bank surfen; ik heb bijgevolg geen toegang meer tot mijn pc banking. Ik krijg telkens de melding 'Object doesn't support this property or method' - regel 437 teken 5 Ik heb sowieso de indruk dat IE in zijn geheel trager werkt. Aan wat kan dat liggen? Tussen haakjes: ik heb onlangs Service Pack 3 geïnstalleerd. Heeft het daarmee iets te maken? Via Firefox geraak ik er wel. Ik hoor graag wat jullie hiervan denken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.