Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

wassup

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik probeerde laatst op mijn nieuwe laptop iets te downloaden met utorrent, maar het bestand begon niet met downloaden. nadat ik wat had gezocht kwam ik erachter dat ik waarschijnlijk een poort moet openen. maar hoe moet ik dat doen?
  2. ik heb hdmi en vga. ik wist al dat die wel kunnen maar daar kan ik niet goed bij aangezien mijn tv aan de muur hangt en die aansluitingen aan de achterkant zitten. maar bedankt voor je hulp. zal binnenkort ff vga kabel halen.
  3. op mijn nieuwe lcd tv zit een usb aansluiting. is het mogelijk om een usb kabel van mijn pc naar mijn tv aan te sluiten? om mijn tv als beeldscherm te gebruiken
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...