Ga naar inhoud

wereld63

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wereld63's prestaties

  1. Ja, dat was dus het probleem! Ik ben gisteren nog even gaan stoeien en kwam er toevallig achter. Ik weet niet hoe de map op die manier op slot is komen te staan. maar het probleem is verholpen. dank
  2. Hallo Gerjannn, Sorry van dit late bericht maar ik was op vakantie in egypte en ben net terug. Over je bericht dat ik de muziekmap niet kan weggooien...ik begrijp niet wat je schrijft over dezelfde account. Ik weet wel dat de map van mijn windows XP komt en deze heb gecopieerd naar mijn Ubuntu netbook. misschien gaat het daarom mis?
  3. Ik heb gisteren een map met muziek op mijn netbook gezet. nu wil ik deze weer verwijderen maar dat lukt niet. Ik krijg de foutmeldin:kan het bestand niet in de prullebak gooien. Er zit een slotje bovenop de map. Geen idee wat dat betekend. Iemand een idee hoe ik de map weg kan gooien?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.