Ga naar inhoud

StephR

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

StephR's prestaties

  1. Dit probleem hadden we vroeger, maar dat is nu niet meer, en als we over onze limiet zouden gaan zou je normaal traag internet blijven hebben tot op het einde van de maand. En nu wisselt het af, dan goed internet, dan weer traag, goed, ... enzovoort
  2. Gewoon Basic internet, en geen digitale tv. Modem = Motorola SURFboard SB5100E EuroDocsis geen switch tussen modem, en router en speedtest = Download speed 29.00 mbps, upload speed 1.20mbps En als het traag gaat is het download speed 1.20 mbps ofzo.
  3. Hoi, sinds enige tijd hebben wij hier thuis al veel problemen gehad met het internet. 1 van deze problemen zijn dat na een tijd het internet niet meer optimaal begint gaan te werken, het is dan redelijk traag wat vooral lastig is als ik op mijn xbox aan het spelen ben. Ik herstart mijn router dan, en dan werkt het weer optimaal, zo'n 10 minuten. Vroeger hadden we ook het probleem dat het internet plotseling gewoon uitviel voor een uur of 4-5. Ik had altijd het gedacht dat het overbelast werd. omdat we hier met 2laptops, 1Vaste pc en 1 xbox op het internet aangesloten zijn. En dat het dan moest opladen om terug te kunnen werken (mijn diagnose) Enige hulp? Onze provider is telenet, we hebben hun ookal een paar keer laten afkomen en dan zeggen ze dat het probleem opgelost is.. wat dus niet zo is. En een Belkin wireless G plus mimo router. Thanks !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.