Ga naar inhoud

Muslim

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Muslim's prestaties

  1. Exacte merk & type weet ik niet, maar hoeft ook niet want het is opgelost, ik moest er 2 verschillende kabels indoen, 1 van voeding & één van moederbord, heb de moederbord ook ingedaan en het werkte weer. Wel bedankt voor de snelle reactie.
  2. Hallo iedereen, ik heb een probleem met mijn computer, Gisteren wou de voeding niet aangaan, dus had ik eventjes met de draden wat gedaan (eerst bijna alle dragen uit & heb dan alles weer op zn plek gezet) en de voeding werkte weer, en ik kon de pc opstarten, maar toen ik het dan opstartte was er na de ESC, F1 & F10 & blauwe hp logo menu in totaal zwarte scherm met helemaal boven "DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" Ik denk dat ik één van de draden van mijn harde schijf ben overgeslagen, en dat daarom mijn schijf niet wordt herkend. Weten jullie welke draden in de harde schijf moeten? Heb op bios gezien bij 'boot' dat er alleen maar CD wordt herkend, en het probleem is dat ik de system cd niet meer heb, ik heb wel de 3 recovery cd's. Ik heb een Windows XP SP3 HP Pavilion Desktop. Ik zag dat de harde schijf als 'Floppy' wordt gezien want deze stond bij BIOS in de eerste boot priority. Ik kan niet in de veilige modus opstarten. Ik kan wel in de boot (F10) geraken, maar dar zie ik alleen maar cd. En ook in BIOS, van System recovery weet ik niet, maar héél waarschijlijk wel. Ik weet ook nog dat ik eens naar een pc specialist gegaan was voor een nieuwe ventilator, en toen hij de pc opstartte kwam die scherm ook, hij deed het pc weer uit en trok 2 draden uit, en het werkte weer. Sorry als ik iets ben vergeten te melden.
  3. Hey, het werkt! Ik heb de geheugenlatjes van mijn broer uit zijn windows xp gehaald, en het werkte weer, het rare is, dat waneer ik mijne bij zijn processor stopte, werkte zijn computer ook, 3x sneller, want de geheugen dat hij had gekregen had 3GB hz of iets, mijne blokeert nu door de traagheid van 1Gb hz, maar met veilige modus gaat het wel. wat moet ik nu doen?
  4. Ja ik kan wel op veilige modus starten, het laden van drivers enal gaat goed, en waneer het begint te laden, blokeert het zoals gewoonlijk.
  5. Straffen, als ik de zonder geheugenkaart doe, dan hoor ik de POST piep, een snelle, dan langere, dan weer snelle en het herhaalt zich dan gewoon. Met één geheugenkaart start het allees goed op, na het laden zegt het 'monitor going to sleep' en begint het cyclus opnieuw doe ik de andere erin (heb er allebei samen 2) dan gaat het gewoon blokkeren zoals normaal. doe ik ze allebei samen, gaat het soms goed en blokeert het, en soms direct blokkeren. http://i40.tinypic.com/64i4c5.jpg Paar fotos van die blokkering: http://i44.tinypic.com/2q21qxf.jpg http://i43.tinypic.com/2q9zzw7.jpg http://i42.tinypic.com/2u5zu2u.jpg Btw foto is niet getrokken terwijl het bewoog, het bleef hele tijd zo: http://i41.tinypic.com/x3mu1.jpg http://i44.tinypic.com/ioiz4j.jpg http://i39.tinypic.com/11iebr9.jpg http://i42.tinypic.com/x1a6he.jpg (monitor going to sleep) Ohja, als ik de videokaart eruit haal, en dus ook de koeler, moet ik dan niet weeral koelpasta bij doen? heb geen koelpasta
  6. Ik heb een Vista, in het begin viel de scherm soms plotseling stil, soms na 15 minuten na de opstart, en soms na 2 uur. Dan moest ik de aan-uit knop lang inhouden en dan weer opnieuw starten. Het begon steeds vaker en vaker voor te komen, en uiteindelijk start het nu niet meer op. http://i42.tinypic.com/2ir7w9l.jpg Ik denk dat de CPU kaart verbrand is. Ik had in het begin veel stof, maar die heb ik na de crash allemaal weggedaan, maar het werkt nog steeds niet. Waar ik ook op druk, niks werkt. Soms start het wel op, zegt het van of ik het in windows normaal wil starten of met de laatst bekend juiste configuratie Ik had ze allebei geprobeerd, maar niks werkt. als ik bijvoorbeeld een letter zie, en het gaat blokkeren dan, dan zie ik het letter wel, maar dan komt rechts van de letter nog een tweede letter, precies dat het verlicht is van links en dat het een witte schaduw vormt xD. dan is het gewoon geblokeerd en kan ik niks doen. ik kan mijn cursor ook niet zien.
  7. Nou wat een mysterie, ik kwam gisteren smiddags ff op pc, maar mn broer was erop om iets te doen, ik had het aangedaan om eventjes te reageren op dit, en toen ik wachtte, ging ik eventjes naar mn pc, ik probeerde gewoon iets (had de PSU beetje naar achter geduwd) en dan weer aangedaan, en het werkte weer! Omg ik weet echt niet wat de probleem is, Misschien iets met de positie van de PSU, hoe dan ook, het is gerepareerd, maar wel bedankt voor de help en de raad, ik denk dat ik binnenkort de pasta wel ga kopen. Hoop dat het niet meer dan 5 euro kost :S
  8. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Om het nog een beetje visueel duidelijk te maken Btw foto's zijn van mijn pc en niet gekopieer
  9. Oh, maar toen ik het ervanafdeed zag ik niets dat leek op pasta resten, je kon duidelijk de hele kaart zien Kan het iets te maken hebben met de PSU ?
  10. Sorry voor het niet antwoorden, Ik had de probleem eigenlijk verholpen, ik had de PSU doos opengemaakt en het zal vol met stof, ik had de stof weggedaan en dan nog beetje geknoeid en dan allees weer op dezelfde plaats gelegd, ik deed na dat, het pc weer aan, denkend van 'proberen waard', en het lukte! En nu een maand verder is het weeral dezelfde probleem. Deze keer is het een beetje andere verhaal, ik had gehoord dat je als je de batterij van de moederbord voor een half uur uitdoet, dan het de standaardwaarden terugkrijgt, en ik kon de batterij niet vinden dus daarom dat ik bij de PSU kwam. Maar deze keer had ik een programma, genaamd SpeedFan gedownload, en het vermindert het aantal toeren per minuut dat je fans maken, ik zag bij BIOS dat mijn pc bij Fan 1 5000-8000 Rondjes per minuut draaiden, terwijl het op mijn broers pc, deze, maar 2000 RPM is, dus ik had het geinstaleerd en de RPM verminderd tot 3000 denkik, en dan uitgedaan. Een uur later kwam ik weer op mijn pc en ik deed het niet aan, ik wou nog eventjes de stof weghalen die naast de fan was, wat nogal veeel was, dus deed de fan eruit, die vastgeschoefd was aan de 'koeler' http://content.hwigroup.net/images/news/ocz_vindicator_cpu_koeler_1.jpg en ik haalde de koeler ook weg, en ik zag de kleiner kaartje waar erop stond: Intel Pentium, dan wat codes en dan zag ik nog 2.80 GHZ, dus ik neem aan dat het de CPU was, hoe dan ook, ik haalde de stof eruit en deed allees weer in, en raad wat! Weeral haken bij het blauw scherm. Ik heb geprobeerd de stof weg te doen bij PSU maar ik kon nergens meer stof vinden. Iemand raad? Alle data mag gewisd worden, had er niet zoveel op dus ik ben bereid allees te proberen.
  11. Nee jammer genoeg niet. Ik had die pc van iemand anders gekocht zonder de cd erbij. En sorry voor het laat antwoorden, zal proberen om elke 1-2 uur een kijkje te nemen .
  12. Hey, ik heb nogal een lastige probleem met mijn echte computer. Ik heb een Windows xp home edition (HP Pavilion) desktop Gisteren was ik een filmpje aan het kijken op mijn computer. Maar het probleem is dat de ventitoren van de processor echt veel geluid maken, dus had ik tijdelijk een dik doek over de processor gelegd, zodat ik ze niet hoorde, ik deed het vroeger ook, en toen ging het zonder problemen. Het is wel zo, dat na een tijdje de processor nogal warm wordt, hoe dan ook, toen ik de processor weer op plaats zette (moest het een beetje verschuiven omdat anders de doek ervan afviel) had ik een beetje te snel gedaan en het botste nogal tegen de hout van de bureau, en ineens begon de geluid te haperen, en de beeld stil te staan, net een afbeelding, dus deed ik de pc uit, en dan weer aan, en toen bleef het hangen bij het blauwe opstart scherm, die ene met het hp logo en beneden <ESC=Boot Menu> <F1=Setup> <F10=System Recovery>. Als ik op ze druk gaat het niet, ook niet als ik op F8 druk, dus denkik dat het iets met de hardware te maken heeft. Ik had dit probleem een jaar geleden ook. Het was om een of andere reden na een week onder de bed geligt te hebben, opeens te werken. Zo eentje:http://www.toutypasse.com/photo1-ordinateur-de-bureau-hp-pavillion-w5000-clavier-hp-webcam-philips-1xfx6x5w890726.jpg Maar ik denk niet dat dat opnieuw zal gebeuren. Ik had gehoord dat een defecte voeding de oorzaak kon zijn. Maar ookal probeer ik 15x achter elkaar het te starten, het blijf hangen bij het blauwe scherm. Dit is echt een vervelend probleem voor mij . Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen? Maakt niet uit als al mijn gegevens verloren gaan. Als ik gewoon op internet kan met de pc. Sorry als ik het op verkeerde forum heb gepost ofzo.xD
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.