Ga naar inhoud

Provinciegenoot

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Provinciegenoot's prestaties

  1. Hey, Dank voor je reactie. Ik heb het geprobeerd en kwam op link naar een contactformulier uit. Echter was deze niet meer beschikbaar. Erg lastig allemaal. Toch bedankt in ieder geval. Groet!
  2. Hey mensen, Ik weet niet of het hier helemaal het goede is, maar toch wil ik het proberen. Ik heb een vraagje. Weet iemand misschien hoe ik contact kan krijgen met een medewerker van Facebook? Ik heb overal gezocht, maar kan het echt nergens vinden. Het enige wat ik vond is als ik een bug wil melden. Kan iemand mij misschien helpen? Groet!
  3. Ik hoop niet dat ik nu iets heel stoms gedaan heb. Maak mij er best wel zorgen om.
  4. Dank je wel voor de gevonden link. Nu begrijp ik er toch een stuk meer van. Alleen snap ik het laatste gedeelte van de tekst niet helemaal. Wat wordt er bedoeld met 'platformapps en platforminformatie'? Is dit vrij vertaald, of betekend dit daadwerkelijk iets? Die enalaatste regel snap ik ook niet helemaal. Wordt hier mee bedoeld dat vrienden die apps en websites ook niet meer kunnen gebruiken, of dat ze niet meer via die apps en websites met mij kunnen communiceren? Ik hoop dat iemand dit ook weet. Clarkie in ieder geval bedankt voor de link.
  5. Hey, Dank je wel voor het antwoord. Ik heb de site goed doorgenomen, maar echt verder kwam ik ook niet. :-( Ik hoop dat is sommige apps/toepassingen nog terug kan krijgen, of dat er een mogelijkheid is om ze weer op mijn profiel te zetten. Hopelijk weet iemand dit.
  6. Hey, Ik heb een vraagje over iets op Facebook. Omdat ik een flink aantal apps niet meer gebruikte, heb ik er voor gekozen om op 'Alle Apps uitschakelen' (bij privacyinstelling apps en webistes) te klikken, (voorheen bekend onder alle platvormstoepassingen uitschakelen'). Toen ik dat deed moest ik alles aanvinken en vervolgens op 'Turn Off Apps' klikken. Ook dit heb ik gedaan. Nadat ik dat gedaan had, waren alle Apps weg. Omdat ik later pas besefte dat ik ook een app had uitgeschakeld die niet uitgeschakeld moest zijn, heb ik weer apps op inschakelen geklikt. Echter bleek nu dat alle apps helemaal weg waren en dat terwijl er eerst nog werd aangegeven dat ik de apps blijf gebruiken. Nu klinkt het waarschijnlijk een beetje als een vaag verhaal, maar mijn vraag is nu hoe ik die apps/toepassingen weer terug krijg zonder ze allemaal weer te moeten installeren. Weet iemand misschien dit, of is hier iemand wat meer bekend mee dan ik? Alvast bedankt. Groet!
  7. Hey Maurits, Ik heb hier ook last van. Dan staat er dat iemand zich iemand aanmeld, maar bij afmelden bij staat er helemaal niets achter. Na een tijdje is dat overigens dan ook weer weg. Heel vaag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.