Ga naar inhoud

marioh

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over marioh

  • Verjaardag 02-07-1991

Contact Info

  • Website URL
    http://www.mediavormgever.net/~hausmann15/

marioh's prestaties

  1. Er komt geen geluid uit de laptop. Wel hoor ik als ik hem insteek draaien. Ofwel draaien: Zoemen - Stop - Zoemen - Stop - Zoemen - Stop enz. Een beetje in het ritme van een telefoonlijn die bezet is...
  2. Bedankt voor jullie reacties. Clarkie, als ik daar kijk staat hij er nieteens tussen. Ik plug hem in en zowel mijn Mac als mijn Windows 7 geven geen kik. Alsof er niks inzit zeg maar.. Terwijl wel het lampje brand dat hij aanstaat.
  3. Too much.. Ziet er niet meer, echt uit zeg maar. Ik heb hetzelfde probleem als ik een foto bewerk. Dan word het leuk en blijf ik alles erbij gooien. Het lijkt een beetje op een medisch experiment van.. Hoeveel kleurcorrecties en effecten kan ik in een foto gooien voor een kind spontaan ADHD krijgt. Verder wel leuke foto!
  4. Ik doe opleiding tot Interacief Vormgever. Onze docent heeft onze lesstof/uitleg online gezet. Dit is de site waar je het kan vinden, je werkt met DreamWeaver CS5. de eindhovense school | basisjaar mediavormgeven | webtechniek | html/css Daar leer je toch al snel de basis.. Groetjes Mario! ---------- Post toegevoegd om 10:06 ---------- Vorige post was om 10:03 ---------- Enige nadeel is dat wij de Plaatjes e.d. aangeleverd kregen. Hier zul je even vervangende plaatjes voor moeten zoeken.
  5. Goedemorgen/middag/avond of wanneer dit ook gelezen wordt! Ik heb voor kerstmis een externe harde schijf gekregen van 1TB. Echter is het niet zomaar een schijf, ik kan hem dmv tulpstekkers aansluiten op een TV. Ook via HDMI kan ik hem aansluiten op een HDMI-tv. Erg handig dus! Mooi een paar AviFilms erop gezet, en kijken maar. Werkte perfect. Totdat..... Nouja. Eigenlijk doet hij het gewoon niet meer. In het begin deed hij helemaal niks. Ging niet aan ofzo (zit 1 knop op <aan/uit>). Nu heb ik een andere kabel voor de voeding gekocht en toen ging hij weer aan. In eerste instantie helemaal happy, filmpje uitgezocht om erop te zetten. Steek ik de USB-kabel in de Pc, en dan zie ik hem niet bij apparaten (Hij maakt geen verbinding).. Zowel op mijn MacBook als Windows7 niet. Ook met andere kabels niet. Toen ik hem aansloot op de TV, krijg ik ook geen hoofdmenu. Net alsof de software van het apparaat zelf niet meer in orde is lijkt het wel.. Het enige dat ik op de TV te zien krijg is vergelijkbaar met de Slaapstand van een DVDspeler van PHILIPS.. Merk en type: TOSHIBA STOR.E TV 1TB Wie heeft hier ervaring mee of wie heeft enig idee wat eraan te doen valt? Alle hulp is welkom, alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.