Ga naar inhoud

willydebakker

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over willydebakker

  • Verjaardag 08-05-1952

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Vista
  • Processor
    Intel Core 2 duo cpu T8300@2,40GHZ
  • Harde Schijf
    2 x 232GB

willydebakker's prestaties

  1. Sorry, ik wist niet dat die vraag nog in het forum zat. Ik heb in Januari de driver geinstalleerd en toen was het probleem opgelost. Dat heb ik toen toch vermeld op het forum, dat alles in orde was. Nu heb ik ondertussen weer last gekregen sinds een paar dagen met dezelfde foutmelding als vorige keer. Ik heb nu de driver opnieuw geinstalleerd en de foutmelding is verdwenen. Bedankt voor de snelle oplossing. Groetjes Willy.
  2. Bezit een laptop met vista uitgerust. Bij het opstarten krijg ik steeds dezelfde foutmelding. Windows wireless lan 802.11. Extern framework werkt niet meer en is gesloten. ik heb reeds op internet gekeken voor een oplossing, doch dit levert niets op. Heb al gekeken of er een update van de driver is, doch er is er geen. Ik vindt het toch niet. Heeft er iemand een oplossing voor mij?? Bedankt voor eventuele respons. Willy.
  3. Krijg nog steeds dezelfde foutmelding bij het opstarten van pc ondanks downloaden van de driver die aangeboden werd.
  4. Beste, ik heb te vroeg gereageerd dat het probleem opgelost is. De foutmelding heb ik vandaag anl 3 keer terug ontvangen bij opstarten van de laptop. Willy.
  5. Beste, mijn probleem is opgelost. Zeer hartelijk dank voor snelle reactie en bedankt voor oplossing van mijn probleem. Een geluk dat er zo een forum bestaat. Willy.
  6. Heb de driver geinstalleerd en ik hou U verder op de hoogte over evolutie van driver. Nog een prettige zondag verder. Willy.
  7. Beste, goede morgen. Heb juist gekeken bij apparaatbeheer en er staat nergens een geel vraagteken. Heb alle toestellen eens geopend en nergens iets abnormaals te vinden. Ga Speccy eens installeren. ---------- Post toegevoegd om 09:46 ---------- Vorige post was om 09:34 ---------- http://speccy.piriform.com/results/f7VWy3Y1Z0Wv6UXisEkEPSp ---------- Post toegevoegd om 09:47 ---------- Vorige post was om 09:46 ---------- ---------- Post toegevoegd om 09:48 ---------- Vorige post was om 09:47 ----------
  8. Krijg het volgende bericht:Besturingssysteem wordt niet ondersteund. Software wordt niet geinstalleerd. Installatie wordt afgesloten. Ik denk dat het niet de juiste driver is.
  9. Heb een klein probleempje: Sommige keren bij opstarten van laptop krijg ik volgende mededeling: Windows Wireless LAN 80211 Extensibility Framework werkt niet meer en is gesloten. Probleem opgetreden waardoor de toepassing niet goed meer werkt. U krijgt een mededeling als er een oplossing beschikbaar is. Heeft iemand een idee wat deze fout kan veroorzaken? Bedankt voor eventuele tips. Willy.
  10. Hartelijk bedankt alles werkt terug prima. Dank voor de snelle interventie. Super. Willy.
  11. Het is een Dell Computer, INSPIRON 1720, 32 bit Vista
  12. Ik heb reeds een herstel terug gezet naar 1 maand terug en het probleem blijft zich stellen
  13. Sinds een paar dagen heb ik geen geliud meer op mijn vista laptop. Als ik in configuratiescherm bij geliud ga kijken staat dat er geen audio apparaat beschikbaar is. Als ik dan bij Apparaatbeheer ga staat er bij:besturing voor geluid,video en spelletjes, een geel uitroeptekenmet de volgende tekst achter: IDT High Defenition Audio Codec. Bij opstarten van pc krijg ik dit bericht: IDT HIGH DEFENITION Audio Codec Windows update doorzoeken. Dan krijg ik :er is tijdens installatie van stuurprogramma een probleem opgetreden. Daarna: Er is een stuurprogramma gevonden , maar er is een fout opgetreden tijdens installeren van stuurprogramma . Een apparaat dat op het systeem aangesloten is , werkt niet. Heeft er iemand een oplossing voor mij??? Bedankt voor eventuele respons. Willy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.