Ga naar inhoud

1Roy

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1Roy's prestaties

  1. Heey ik wil nog even doorgeven dat het gelukt is. Ik zit nu achter mijn DX-681NL en hij bevalt me prima. Het voordeel is nog wel dat omdat ik nu toch de 681 heb gekocht deze geen spiegelend scherm heeft (ook toevallig xD ) en verder is ongeveer alles wel hetzelfde. Iedereen bedankt die mij geholpen heeft bij het uitzoeken! ~opgelost~
  2. die andere is de MSI GE620dx-492nl waar we het eerder over hadden en die nu uit de assortimenten van de webshops lijkt te verdwijnen. een link waar je de specificaties van de 492nl kan bekijken (2,4GHz): MSI GE620DX-492NL - Laptopshop.nl en hier nog een, haha, ze maken er maar een zooitje van geloof ik aangezien hier weer iets anders wordt beweerd (2,2 GHz) : MSI GE620DX-492NL: specificaties, reviews, aanbiedingen en meer | Hardware.Info Nederland
  3. volgens mij zijn er wel de volgende verschillen: 492nl: kloksnelheid: 2400MHz processorkernen: quad core 681nl: kloksnelheid: 2200MHz number of cores: 2 klopt dat eigenlijk? Is bijvoorbeeld dat van die cores niet gewoon hetzelfde of een typfout ofzo? als het wel verschillend is, maakt het dan veel uit? Sorry dat ik zoveel vraag hoor maar zou het graag even zeker willen weten. Ik ben echt dankbaar voor de hulp:-)
  4. Ik heb nog eens rondgekeken op het internet en ben de MSI GE620DX 681NL tegen gekomen. Deze is dezelfde prijs als de 492-NL (vanwege een aanbieding). Ik vraag me af wat eigenlijk het verschil is, aangezien ik geen verschil kan ontdekken. Is dit ook een goede keuze? Hier 2 links naar webshops waar ze het goedkoopst zijn. MSI GE620DX-681NL2 | GE620DX-681NL | Informatique MSI GE620DX-681NL2 - Notebookshop.nl
  5. Dacht ik het eindelijk achter de rug te hebben is er weer iets mis:S Bij laptopshop was de laptop niet meer leverbaar. Gisteren heb ik de laptop op de website van azerty besteld en vandaag kreeg ik een mail terug waarin ze vertelden dat het product niet meer leverbaar was. wat zou de oorzaak ervan kunnen zijn dat hij plotseling verdwijnt uit die assortimenten? eigenlijk heb ik nu dus nog dezelfde vraag als in mijn vorige bericht. ik heb op internet namelijk al wel gezien dat de prijzen nogal snel meer dan 100 euro kunnen verschillen. waar zou een goede optie zijn om de laptop te bestellen waar de prijs dus ook nog steeds ongeveer 1000 euro is.
  6. Ok, ik was dus vandaag van plan om de MSI GE620DX-492NL ook daadwerkelijk te bestellen maar nu kom ik erachter dat het niet meer leverbaar is op laptopshop.nl. Weten jullie misschien waar ik de laptop in dat geval het beste kan bestellen? Hierbij is natuurlijk goedkoop/betrouwbaar belangrijk. Ik weet niet of het wat uitmaakt maar ik woon dus in Nederland.
  7. 5 maanden oude dell inspiron (15r)
  8. Mijn zus heeft ook een laptop met een glanzend scherm en die zegt letterlijk nu tegen mij "dat wil je niet". Het zou erg afleiden en ik zie eerlijk gezegd ook er de voordelen t.o.v. een mat scherm niet van in. Waarom maken ze die beeldschermen nou zo dat je jezelf en andere dingen er nog in terug ziet? Ik vind het wel jammer want het leek verder een prima keuze. Is er ook een laptop met (ongeveer) dezelfde prestaties die een scherm heeft dat niet spiegeld? Bedankt!
  9. Als ik dit zo hoor dan lijkt het me een prima laptop. Ik vraag me alleen nog 2 dingen af: - is de koeling in orde? Natuurlijk wordt zo'n laptop wel warm als je zware programma's draait (en maakt veel geluid?) maar is de koeling goed genoeg om hem op een acceptabele temperatuur te houden? - ik lees hier dat de laptop een glanzend scherm heeft. nou heb ik op dit moment een mat scherm waar veel mensen kennerlijk voorkeur voor hebben. ik ben niet van plan om buiten te zitten met de laptop of vol in de zon, maar als ik gewoon in de huiskamer zit en er valt wat licht op het scherm, is dit dan erg storend of valt dat allemaal wel mee?
  10. bedankt voor al jullie reacties! (zonder jullie hulp zie ik door de bomen het bos niet meer:D) 1Roy was druk bezig met het voorbereiden van zijn proefwerkweek:-) dus gekeken naar mijn budget en wat ik van mijn nieuwe laptop verwacht zou de MSI GE620DX-492NL de beste keus voor mij zijn? met welke settings zou deze laptop spellen als skyrim/CoD/Battlefield aankunnen (laag/normaal/hoog)?
  11. Hoi Asus, bedankt voor je reactie, Ik heb eens gekeken bij Laptop Match Maker. ik krijg de volgende laptops te zien (allemaal 15,6'): ik heb wel hel idee dat als ik bepaalde laptops met elkaar vergelijk dat die prijs/kwaliteit verhouding best wel verschillend is. Sommige dingen begrijp ik wel maar bij het verschil tussen al die videokaarten/processors haak ik af:-) prestaties van de laptop vind ik overigens ook belangrijker dan schijfruimte of batterijduur.
  12. Hallo allemaal. Ik ben van plan een nieuwe game laptop te kopen aangezien mijn huidige inspiron 1501 faalt bij de simpelste spellen:dong: Tijd voor een laptop met wat meer klasse dus. ik weet dat je voor gamen beter een desktop kan kopen maar aangezien ik volgend jaar op kamers ga moet ik hem 2 maal per week verplaatsen en wordt het dus echt wel een laptop. ik denk dat het daarom wel handig is dat het geen 17' laptop wordt maar eerder iets rond de 15,x' toch? aangezien die al wel zwaar genoeg zijn. wat ik van mijn laptop verwacht is dat ik de recentste spellen in ieder geval kan spelen, het liefst natuurlijk op gemiddeld/hoge kwaliteit. Ik moet bekennen dat ik niet zo veel kennis heb op dit gebied en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. mijn budget ligt rond de 1200 euro (wat niet betekent dat het perce opmoet:D)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.