Ga naar inhoud

WallMart

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

WallMart's prestaties

  1. Dankjewel voor de antwoorden. Ik was er inderdaad al bang voor dat de kosten al snel veel hoger zouden oplopen, het was me nog niet precies duidelijk hoe hoog de kosten zouden zijn voor een dergelijke server. De games die ik wil gaan hosten zijn ARMA 3 en MTA (Multi Theft Auto, de online mod voor GTA San Andreas) ARMA 3 is erg zwaar voor de PC en het internet, MTA daarentegen totaal niet (dwz; ik heb op mijn gewone pc ooit een dedicated server gehad die moeiteloos 20 personen aankon, met maar 5mb upload snelheid) Ik had nog wel op andere sites (o.a tweakers) gelezen dat mensen van een kleine goedkope pc een server maken. Nou zal 200 euro daarvoor een beetje weinig zijn en denk dat ik er dus ook maar even voor ga sparen (heb in principe het geld wel, maar moet ook genoeg andere dingen betalen) Hebben jullie eventueel daarvoor suggesties voor welke onderdelen ik zou kunnen gebruiken?
  2. Oh ja sorry, daar had ik zo even niet op gelet. Ik heb zelf nog even wat rond gekeken en kwam toen bij deze server uit: http://www.afuture.nl/productview.php?productID=120457 Zou ik hiermee een dedicated server kunnen hosten?
  3. Aangezien ik zo eventjes niet zie waar ik mijn bericht kan aanpassen, doe ik het maar even zo. De server die ik zoek moet onafhankelijk van de PC kunnen draaien, dus ook als het s'nachts is en de PC uitstaat.
  4. Zoals de titel al zegt, zoek ik naar een goede server voor thuis, waar ik enkele game servers op wil gaan hosten. Ik ben nog een leek op het gebied van servers en dergelijken, dus wil eigenlijk klein beginnen. Ik had ergens gelezen dat je dit ook zou kunnen doen met een NAS, maar hoe dat moet en welke NAS ik zou moeten gebruiken is me nog een raadsel. Deze specificaties moet de server in ieder geval hebben: Moet minimaal 1-2 servers tegelijk kunnen draaien (zal ook wel grotendeels van het netwerk afhangen, maar dat zou geen probleem moeten zijn) 24-7 kunnen draaien, het liefst met zo weinig mogelijk lawaai. Moet op een normaal werkbureau kunnen staan. Prijs maximaal om en nabij 200 euro. Graag hoor ik jullie suggesties. Groeten, Mart
  5. Beste mensen, Ik heb laatst een nieuwe pc gekocht omdat ik mijn oude laptop beu was. Het installeren van windows ging vlot, maar daarna kwam ik een paar problemen tegen. Het eerste was de resolutie van de monitor, die niet verder ging dan 1400 x 1050. Ik heb toen de driver geinstalleerd van de monitor in de hoop dat ik nu een hogere resolutie kon kiezen, maar dit was dus niet zo. Het 2e probleem is mijn internetverbinding. Ik heb alleen een verbinding via kabel, maar als ik deze inplug werkt hij niet omdat er geen netwerkadapter gevonden kon worden. Dus bedacht ik me dat dat ook wel eens aan de driver kon liggen, maar aangezien ik een custom pc heb (gamepc.nl) heb ik geen flauw idee welke driver ik zou moeten downloaden. als dat uberhaupt het probleem was. Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen, groeten van Mart!
  6. Zo, dat bleek inderdaad het probleem. Alles werkt nu weer naar behoren. Clarkie, bedankt voor alle info en instructies! Ik markeer dit topic nu als opgelost.
  7. En we zijn weer een stapje verder! Alle knoppen doen het op een na die de touchpad aan en uit zet. Maar misschien is er iets verkeerds gegaan bij het installeren van die driver dus die zal ik nog een keer opnieuw proberen.
  8. Dankjewel voor de instructie clarkie, echter werkt de combinatie fn + f8 tot f12 nog steeds niet. Is hier nog een speciale driver voor o.i.d?
  9. Oh sorry, had dat eventjes niet gelezen. Mijn laptop is een ASUS K50ID, 64 bit.
  10. nou, het probleem is dat mijn touchpad het wel doet (dus een touchpad driver zal wel geïnstalleerd zijn ) maar enkel wat toetsen die ik voorheen veel gebruikte werken gewoon niet meer. ligt dat echt aan de driver van de touchpad of meer aan het keyboard zelf? want ik wil met deze clean install van windows gewoon voorkomen dat er weer een hoop overbodige rommel op komt te staan.
  11. Oke, ongeveer alles werkt naar behoren, alleen blijkt dat er een paar combinatietoetsen niet werken ( functie + f6 - f12) Hoe kan ik zorgen dat deze weer dezelfde functie hebben als voorheen? ( geluid + en - en mute, touchpad aan/uit)
  12. Zo laptop is weer helemaal schoon en werkt weer als vanouds! eventjes drivers en wat updates installeren en dan de programma's die ik vaak gebruik ik laat zometeen ook wel weten of het geluid nu ook weer werkt. (neem aan van wel)
  13. Dat weet ik. Ik ga morgen al mijn bestanden die ik nog wil hebben overplaatsen op mijn externe harde schijf en na herinstallatie installeer ik alleen datgene wat ik nodig heb en niet al die onnodige rommel die er nu op staat.
  14. Dat was al wat ik verwachtte. Heb nu al behoorlijk wat problemen met de laptop en hij is behoorlijk traag, dus een herinstallatie zal het wel verhelpen. Vooralsnog bedankt.
  15. Helaas, ook na installeren van je codec pack werkt het nog steeds niet. wel werd er tijdens de installatie aangegeven dat enkele bestanden in het register 'broken' waren en of ik ze wilde verwijderen. ik had dus ook het idee dat die codec pack daadwerkelijk zou helpen maar helaas niet...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.