Ga naar inhoud

willem100000

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

willem100000's prestaties

  1. Voor zover ik de handleiding begrijp hoef ik alleen de instellingen van blz 11 in te stellen En dat heb ik gedaan! En dat heb k gedaan!
  2. Het netwerk tussen beide computers werkt goed ik kan hier wel goed bestanden uitwisselen!
  3. Ik probeer nu al een week mijn mediaplayer WL-355 aan te sluiten op mijn netwerk in windows 7. Alle geavanceerde instelling binnen het netwerk staan conform handleiding Nu verwijst de helpdesk van sitecom mij naar de instellingen van beveiligingsprogramma eset smart secuity 4.0.474.0 Ik kan hier op het internet en in de handeleiding van eset niets over vinden. Heeft iemand enig idee hoe ik deze moet aanpassen? Op de mediaplayer kan ik mijn beide computers zien maar zodra ik op de gedeelde schijven wil inloggen krijg ik geen toegang. De verbinding met mijn router is wel tot stand gekomen ik kan mijn picasa album op het internet wel raadplegen, maar wil natuurlijk films streamen vanaf mijn pc. Kan iemand mij helpen? bvd Groet Willem
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.