Ga naar inhoud

lin3van6dan

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lin3van6dan

  1. Ongevraagd,waarschijnlijk binnen gekomen met een update van 'Java', krijg ik bij het naar Google Chrome te gaan, een toolbar van Ask die zich nogal opdringerig aanbied, heb de indruk dat die zoekmachine trager en moeilijker te gebruiken valt. M'n vraag,hoe kan je die terug verwijderen...
  2. clarkie, Alles loopt zoals het moet probleem opgelost... Van harte bedankt.
  3. Het is een hele boterham...'k zal er morgen eens aan beginnen. Moet vroeg aan het werk...welbedankt in elk geval.
  4. Dat heb ik al geprobeerd,maar er staat gewoon niets meer in postvak uit,zowel als online of in offline...die foutmelding blijft maar komen...
  5. Die persoon heb ik ontmoet en vertelde me dat z'n e-mailadres niet meer bestaat ,heeft nu wel een ander. .
  6. 'clarkie' Alles is zo ingesteld zoals U het aangaf. In alle geval bedankt voor de hulp.
  7. U hebt gelijk,moet SMTP zijn,was verkeerd weergegeven...weet dat 'pandora' vervangen is door 'telenet'. Die controle van e-mailaccount...hoe begin je daaraan,ben ietsje bang iets verkeerd te doen.
  8. -Telkens ik m'n mailbox open,en alle berichten binnen zijn gekomen komt er een 'foutmelding' van Windows Live Mail. Kan het bericht enkel "verbergen" of gewoon sluiten(x) maar eender wat ik doe het komt toch telkens terug,kan wel gewoon verder werken,maar heb toch een gevoel dat er iets kan verkeerd lopen... Dit staat te lezen in die foutmelding. "Er zijn fouten opgetreden bij het verwerken van de gevraagde taken.Raadpleeg onderstannde lijst met fouten voor meer informatie" -Onder 'Taken' kan ik volgend bericht dan lezen. "Het bericht kan niet worden verzonden.De instellingen voor de server voor uitgaande e-mail {SMPT} moeten mogelijk worden geconfigureerd.Neem contact op met de e-mailprovider voor de serverinstellingen voor *...@pandora.be. Onderwerp 'Fw: Speciale Kerst voor mijn vrienden.' Serverfout:550 Reactie van server:550 5.1.1 *<...@pandora.be> recipient address rejected: User Unknown Server: 'uit.telenet.be' Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC79 Protcol: SMPT " -Er staan nog gegevens die ik gewoon niet kan lezen daar het kader te klein is,kan het hoegenaamd niet vergroten of 'uitrekken'.Ook staat er telkens "2 van 3 taken zijn voltooid",soms is het "1 van 2". Het berichtje was verzonden naar bijna al m'n contacten(adresboek). * naam van persoon,kan ik niet zomaar bekend maken. Na het sluiten van m'n mailbox komt dan in een kleiner kader het volgende van Windows Mail Live. "Er staan berichten in Postvak UIT die niet zijn verzonden.Deze nu verzenden? Ja of Neen" Klik ik op ja komt het boven vermelde bericht terug,klik ik neen dan verdwijnt het bericht,maar bij het terug openen van mailbox begint alles opnieuw. Ik zegde het reeds ,kan normaal werken maar heeft het me een 'slecht' gevoel,kan dit worden opgelost? Wel staat het verzonden bericht nergens terug te vinden,niet bij 'verzonden berichten' of iets anders. Dank voor mogelijke hulp en oplossing..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.