Ga naar inhoud

theone1984

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over theone1984

  • Verjaardag 09-07-1984

theone1984's prestaties

  1. oh ja en sorry dikken maar ik wist nie echt wat dat ge hiermee bedoelde (ik ben echt wel een leek ivm computers), maar zoals ik al zij tis opgelost
  2. Jihaaaa hij werkt eindelijk, bedankt Masters voor de hulp en natuurlijk ook alle anderen, maar het was gelijk da ge gezegd had Masters, hij stond op master en hij moest op slave staan. Echt heel fel bedankt Masters want ik wou juist naar de winkel gaan om hem laten na te kijken.
  3. wel kijk ik heb zoals gezegd gewoon mijn vorige schrijver eruitgehaald en de nieuwe eringestoken en de voedingskabel en die andere brede zwarte kabel allebei juist hetzelfde ingestoken als dat ze op mijn vroegere dvd schrijver waren aangesloten en met die had ik geen problemen.
  4. hey allemaal ik heb een probleempje (alweer :s ) ik had hier in een andere topic gezet dat ik de hele tijd wanneer dat ik een dvd wou branden de fout power calibration error kreeg, welnu had ik de lens eens proper gemaakt en hij deed het weer effe maar niet lang en daarom heb ik mij maar een andere dvd schrijver aangeschaft de NEC5200A Welnu ik ken bijna niets van computer maar een dvd schrijver in de plaats van een andere moet nog wel lukken dacht ik en dus heb ik de kabels op juist dezelfde plaats ingestoken als bij mijn vorige schrijver en daarna mijn pc opgestart en daar begon het probleem, hij startte niet alleen heel traag op maar telkens als hij op het scherm kwam te staan om windows op te starten dan viel de pc uit en startte hij opnieuw op ik heb het dan maar eens geprobeerd om mijn pc op te starten zonder de nieuwe dvd schrijver aan te sluiten en dat ging weer zonder problemen ik heb ook al geprobeerd om de schrijver aan te sluiten nadat ik de pc had opgestart, maar dan werkten mijn programmas de helft van de tijd niet meer en kon ik ook niet meer op internet oh ja ik ben ook al een nieuwe gaan halen maar hij deed juist hetzelfde kan iemand mij hierbij aub helpen alvast bedankt
  5. ok zal ik doen maar ik denk da het toch aan iets anders gaat liggen omdat ik wel kan schrijven via clone dvd2 en dvd fab decryptor platinum.
  6. bedankt voor de info ik zal het eens gaan proberen.
  7. Ik had any dvd erop staan maar das een gratis trial en die is maar een maand of zo goed :s
  8. Alweer bedankt masters Ik ga eerst maar eens proberen met een ander dvd type en als dat niet helpt ga zal ik de drive verwijderen en dan terug installeren. Oh ja nog even ter info ik heb een nec 3520A brander.
  9. Maak je geen zorgen Yannick, het is echt wel voor eigen gebruik. Ik kopieer nooit dvd's om ze te verspreiden.
  10. Hey iedereen, ik heb hier een paar films liggen waarvan ik een backup wil maken, maar de films zijn van sony en ik kan die niet kopieren, ik heb het al geprobeerd met nero, dvdshrink en ook met dvd fab decryptor platinum, met deze laatste heb ik er wel een aantal kunnen kopieren, maar na een tijd ging dat ook niet meer. Kan iemand mij hierbij helpen aub. Zoals ik dus al gezegd had, het is enkel voor backups te maken van mijn originele dvd's. Alvast bedankt.
  11. Ik heb een probleem om dvd's te schrijven met nero. Telkens als ik een dvd wil schrijven dan komt er te staan power calibratie fout, kan iemand mij misschien zeggen wat dit betekent en hoe ik het kan verhelpen? Alvast bedankt.
  12. Hey iedereen, ik heb een vraagje nl. ik heb mij onlangs een maxtor one touch externe harde schijf gekocht en nu heb ik gezien dat er op deze harde schijf geen aan/uit knop staat, welnu heb ik mijn stekkers die van mijn pc komen op een stekkerdoos gestoken en op deze stekkerdoos heb ik een andere stekkerdoos met een aan/uit knop gestoken en hierop heb ik dan mijn maxtor harde schijf ingestoken. Nu is mij vraag of dat het kwaad kan als ik nu iedere keer wanneer dat ik mijn maxtor harde schijf niet gebruik, de knop op mijn stekkerdoos uitzet en zo ook de maxtor harde schijf uitzet, of weet er misschien iemand anders een manier om deze uit te zetten. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.