Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jo van Loon

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. De ION is ooit gekocht bij de Aldi en er staat geen nummer op. Ik gebruik verschillende versies van Pinnacle. Vanaf 9 t/m 14. Maar de covertor welke is geleverd bij de versie 14 geeft alleen maar schokkerige beelden. Wanneer ik opneem met 9, importeer ik naar 12 en bewerk dan de viedeo. Dat gaat prima. Maar hoe ik de ION of de convertor van 14 aan de praat krijg is mij een raadsel.
  2. Heb een probleempje met Pinnacle. Hoe moet ik de ION converter instellen zodat hij gaat werken? Pinnacle ziet hem wel maar ik krijg geen beeld en geluid. Note: Ik kijk morgen (vrijdag 13-01) naar een eventuele reactie. Bij voorbaat mijn dank. Jo
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...