Ga naar inhoud

VG1990

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

VG1990's prestaties

  1. hmmz, de ICT afdeling heeft het al opgelost... hoe weet ik niet, maar het is ze gelukt! Ik kan weer verder Toch bedankt voor jullie hulp!!
  2. OP een andere computer werkt het ook niet, verder heb ik geprobeerd te recupereren, maar ook dat wil niet lukken. Althans, wanneer ik het document in dat progje gooi, krijg ik opnieuw die rere tekens te zien (of doe ik dan nog iets fout?). Volgens mij kan ik hier niets uploaden (of wel?), anders had ik je het bestand kunnen laten zien...
  3. Ik open het bestand in dezelfde office als dat ik het heb gemaakt. Daar kan het verschil dus niet in zitten. Het is overigens Office 2007.
  4. Ik heb het bestand opgeslagen op mijn USB stick, maar nu wil ik het bestand openen en dan krijg ik een kader in beeld, met daarin: Bestandconversie De codering selecteren waarmee waarmee het bestand kan worden gelezen. Daaronder een aantal keuzemogelijkheden, maar bij geen van alle krijg ik mijn bestand goed te zien (enkel gekke vreemde tekens). Wie kan mij hiermee helpen, in dit bestand staat namelijk een heel werkstuk waar ik vele uren aan heb gewerkt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.