Ga naar inhoud

lupieh

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lupieh's prestaties

  1. Beste Mako, IK krijg verschillende aanbevelingen zoals : image maken en dan branden, branden met NERO of met Imbug etc. etc. MAAR MET STUDIO 14 ULTIMATE MOET JE TOCH EEN FILM KUNNEN MAKEN EN BRANDEN ZONDER ANDERE HULPMIDDELEN? IK MAAK DE FILM IN avi EN STUDIO GEEFT ZELF DE EXTENSIE .STX ER AAN. kAN HET PROBLEEM VEROORZAAKT WORDEN TIJDENS HET BEWERKEN MET OVERGANGEN EN TITELS MAKEN?
  2. Bedankt Clarkie, maar hier kom ik ook niet verder mee, Ik ben ditzelfde probleem al diverse malen op deze site tegen gekomen van andere gebruikers, maar nergens een stond de oplossing erbij. Wie kan mij helpen?
  3. De gemaakte film stopt tijdens het afspelen op alle soorten dvd-spelers en op willekeurige momenten. Dezelfde film op een nieuw DVD of DVD-rw schijf stopt zonder waarschuwing weer op een ander moment in de film. De film is gemaakt met een sony digitale video camera, opgenome in album van studio 14, naar de tijdlijn gebracht, bewerkt met overgangen en titels, en middels film maken op een schijf gebrand in Avi. Er komt een extensie.stx Achter de naam van de film te staan. Met vorige versies van studio ( 12,10 of 8) had ik dit probleem niet. Ik heb van diverse gebruikers gelezen dat zij dit probleem ook hebben, of gehad hebben.
  4. Bedankt voor de reaktie Clarkie. Pinnacle 14 studio ultimate. diverse dvd spelers en op de pc. Dvd type : diverse Sony, Layer en RW. Wat bedoel je met : in welk formaat is de dvd gebrand? En hoe, waar kan ik dat zien? Dit probleem is vaker aan de orde geweest en schijnt al opgelost te zijn, maar ik kan de oplossing niet vinden. Weet jij of iemand anders de oplossing? B.v.d! Lupieh.
  5. Met studio14 gebrande dvd stopt met afspelen, wie weet de oplosssing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.