Ga naar inhoud

Bobo71

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bobo71's prestaties

  1. Ja,mijn moto is als je een pc koopt,alles in de doos van het moederbord steken en houden,al is het jaren tot ik een andere pc koop hehe..Vriendelijk bedankt voor je moeite he Dasle. Groeten ---------- Post toegevoegd om 15:25 ---------- Vorige post was om 15:17 ---------- @Beerke,ja komt van mijn harde schijf dat gereutel maar ik heb het nu ook niet altijd. Van vrije ruimte is er geen probleem want ik heb een externe harde schijf maar je uitleg is ook om over na te denken. Ik heb al eens gedacht om een nieuwe pc aan te schaffen maar toen dacht ik...hij werkt nog goed maja..als ik het dan toch in mijne kop krijg een nieuwe te kopen zijn het eigenlijk kosten voor niets. Ik heb ook een gedacht dat ik voor deze pc niets meer ga krijgen moest ik hem op ebay ofzo zetten, ik heb wel een tijd geleden er een andere processor ingestoken,meer ram maar is al een tamelijke oude he...Nu twijfel ik weer voor vernieuwing of nie hehe...
  2. Ik bekijk hier net mijn doos van moederbord,gelukkig houd ik alles hehe en zie hier verschillende kabels, ook van die rode en er staat Sata op maar beide kanten zijn recht,en hetgeen jij zei is ene kant recht,andere kant hoek? Ivb van stroomkabel heb ik er ook nog paar in die doos zitten ene kant 4PIN en andere kant ?? Heb fotoke toegevoegd maar weet niet of het duidelijk genoeg gaat zijn.
  3. Deze morgen heb ik al eenss op internet gezocht maar van harde schijveen weet ik nu nie zoveel, aansluiting enzo maar ik vond deze : Seagate Barracuda 500 GB 7200rpm 16mb 3,5 inch - Hardeschijfstore.be Dan is deze wel geschikt?
  4. Aja,weer iets dat ik bij weet nu, das de reden waarom ik dit hier plaats, ik ken wel iets van pc software enzo,hardware de basis maar welke harde schijf ik kan plaatsen,da laat ik aan de slimmere over ---------- Post toegevoegd om 14:23 ---------- Vorige post was om 14:21 ---------- Ik weet niet of ik dit hier ook mag vragen maar op die info van die link, zie ik dat mijn videokaart redelijk warm draait,kan dat geen kwaad?
  5. http://speccy.piriform.com/results/ijVPh8Lb1oPFLXq32YvPsqU Ik hoop dat ik het juist deed Tkxs ---------- Post toegevoegd om 14:07 ---------- Vorige post was om 14:05 ---------- Maar ik zie dat hier nu wel veel info over mijn pc online word gezet lol..hopelijk ondervind ik daar geen last van hehe ---------- Post toegevoegd om 14:11 ---------- Vorige post was om 14:07 ---------- In het kladblad dat ik mee postte,staat nochtans info over mijn harde schijf.
  6. Hallo, Ik heb een pc van een aantal jaren oud, paar jaar geleden is de processor en geheugen enzo geupgrade, nu deze pc werkt nog heel goed naar behoren,snel, laat me nooit in de steek maar nu laatste tijd hoor ik mijn harde schijf reutelen en wou ik deze vernieuwen. Ik heb de info op een kladblad bij gevoegd maar deze harde schijf lijkt nog moeilijk te vinden.Nu is mijn vraag welk alternatief ik kan gebruiken. Welk soorten harde schijf die nu gemakkelijk verkrijgbaar zijn kan ik in mijn pc plaatsen. Kan iemand mij helpen aub? Vriendelijke groeten harde schijf info.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.