Ga naar inhoud

charles2

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

charles2's prestaties

  1. Probleem zat evenwel wel in internetexplorer. Auto-aanvullen daarbij inschakelen geeft ook resultaat bij Paint-shop-pro an ACDSee en anderen.
  2. Mijn probleem is kennelijk verkeerd overgekomen, want het is niet mijn bedoeling om het uit te schakelen, maar ik wil het op mijn PC graag inschakelen. Ik heb veel afbeeldingsbestanden die ik regelmatig ververs onder dezelfde naam en dan is het gemakkelijk om direct de namen voorgeschoteld te krijgen. Bvd Marten
  3. Zowel op mijn PC als mijn laptop heb ik windows XP. Als ik op mijn laptop een bestand wil openen of opslaan in een willekeurig programma, klapt er een lijstje open met mogelijkheden zodra ik een letter invul. Dit zijn dan de bestanden die er al staan. Op mijn PC gebeurt dat niet. Waar kan ik dat wijzigen? Voor de verduidelijking een voorbeeld toegevoegd. Bij voorbaat dank, Marten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.