Ga naar inhoud

lauketib

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lauketib's prestaties

  1. Hallo, Ik heb een lumia windoww phone 520 en sinds kort een nieuwe desktop met windows 10 en office 2016. Op beiden wil ik men gmail adre gebruiken. Op beide toestellen wil ik alle mails ontvangen. Echter zou ik willen dat als ik op de smartphone een mail verwijder deze NIET verdwijnt op de desktop. Kwestie van de mailbox op de lumia zo clean mogelijk te houden. Beheer van de mails via de desktop (archief enz) Kan dit? Hoe regel je dat?
  2. hallo, ik heb een desktop met Outlook 2007 en een nieuwe laptop met Outlook 2010. Onze provider is edpnet. Is er een mogelijkheid om beide Outlooks zo in te stellen dat mails op beide toestellen terecht komen? Nu is dat maar op het toestel dat op dat moment aanstaat, bvb desktop staat aan en mails komen daar op toe. Als je later laptop aanzet komen die mails daar niet meer binnen. Is er daar een oplossing voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.