Ga naar inhoud

peter1234

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door peter1234

  1. Dat is een mogelijkheid, maar als ik moet gokken ifv het type geluid dan zou ik op de harde schijf gokken. Voor Dell moet ik echter kunnen aantonen wat het exacte probleem is, anders willen ze geen technieker sturen.
  2. http://speccy.piriform.com/results/7CPdlODFE5LOyIaRjulwzs2 Alvast bedankt voor de reactie
  3. Mijn Dell XPS maakt om de x tijd een irritant geluid. Het is moeilijk te beschrijven, maar als ik een poging moet doen dan klinkt het als een harde schijf die aan het doordraaien is of de FAN die blijft hangen. Al veel met Dell support getelefoneerd en gemaild, Dell diagnose tool verschillende malen laten runnen doch geen foutmelding als resultaat, ... het probleem is nog altijd niet geïdentificeerd. Aangezien ik mijn laptop intensief gebruik voor het werk, is het voorstel van Dell om de laptop op te sturen en enkele weken te missen geen mogelijkheid: ik heb nochtans een next business day support pakket. Kan iemand mij voorthelpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.