Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

thierry1

Lid
 • Aantal items

  315
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over thierry1

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Onze zoon heeft en Iphone 6 plus en hij zou graag van die bluetooth oortjes hebben. Ik dacht dat zijn Iphone met bluetooth 4.2 is uitgerust en de meeste oortjes die je nu vind zijn er 5.0. Kan ik die toch connecteren met zijn Iphone? We zijn nog aan het zien welke oortjes we hem zouden cadeau doen maar Airpods kunnen we ook nog op een Android toestel aansluiten? Of niet?
 2. Ja heb ik gedaan en dan nu misschien nog een dommere vraag van een Appleleek, waar vind ik dat terug in zijn toestel? Ik vind dat niet terug in de Itunes store app. Of in welke app zou ik dat moeten vinden?
 3. Ik ben niet direct een Apple kenner en liefhebber maar de zoon heeft een Iphone 6S en nu probeer ik via de pc (Windows 10) op Itunes de muziek over te zetten naar zijn Iphone maar dat lukt niet. Ik kan de Iphone goed verbinden, Itunes vind deze ook terug maar als ik dan muziek van de ITunes biblitheek naar de Iphone wil slepen dan lukt het niet. Wat doe ik verkeerd? Zijn Iphone is ook te vinden op de Itunes en is gesynchroniseerd. Of is het misschien wel gelukt maar vind ik het niet terug op zijn ITunes op zijn toestel.
 4. Ik zou graag uit een bestaand excel sjabloon een formule verwijderen maar ik zie de formule zelf niet. In tabblad januari, februari,... vak B7, B8, B9, B10 en B11 staat een komt een scroldownmenu en dat zou ik graag verwijderen. Gegevens komen uit tabblad "werknemersnamen". Hoe kan ik deze verwijderen? Werknemersafwezigheidsplanning.xlsx
 5. bucky, ik heb even hulp nodig om de VLOOKUP aan te maken. In uw rechter vb dat je gaf is uw formule =VLOOKUP(I2;INDIRECT(G2);2;0) Naar wat verwijst de 2 en 0? Ik heb een iets realistischere file gemaakt. Op C12 zou ik de waarde moeten vinden van HOUT kolom C. Valt te zien met de dropdownmenu in kolommen A en B in HOUT. Ik weet niet of het wel goed is om daar met een VLOOKUP te werken? Ben zo niet gewend om met die formules te werken Book1.xlsx
 6. Bedankt voor alle info. Het enige wat ik eigenlijk vroeg was hoe ik een dropmenu moet maken Maar krijg ik plots handige info door dus bedankt allemaal. Ik heb er wel nog 1 vraagje over. Hoe geef ik het best de verschillende cellen in om de lijst aan te maken op de verschillende files? Hoe moet ik de source ingeven?
 7. Bucky, bedankt en hoe maak je nu zo een keuzemenu? De info die in de file staat is niet juist, maar wegens bedrijfsgevoelige info heb ik er het origineel niet op gezet. Als ik weet hoe ik het moet aanmaken geraak ik wel verder. Ik zou voor het rechtse gaan
 8. Ik zou graag in de file "totaal" in A1 een keuzemenu willen plaatsen zoals in doc1. Als je erop klikt dat het menuutje uitrolt met de gegevens die terug te vinden zijn in "jan A1 of A2" en "Piet A1 of A2" en als de selectie gemaakt wordt dat ook de waarden weer gegeven worden in A2 van "jan B1 of B2" en "piet B1 of B2". Hoe kan ik dat het beste doen? Met welke formule? Doc1.docx Book1.xlsx
 9. Is opgeslagen als een .xlsx bestand. Welke extensie moet het zijn om online te kunnen openen?
 10. Ja staat er in. Ik krijg de melding als ik het online wil openen. Als ik het wil openen op de pc zelf in de map van one drive krijg ik die melding niet. Bij een andere file die ik wil openen krijg ik volgende melding als ik hem online wil openen. Als ik hem via de pc zelf open heb ik dat niet. Beide worden ook nog geupdate eens ik ze sluit.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.