Ga naar inhoud

Mar39

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mar39's prestaties

  1. Er zit nochthans avast op deze computer? is dat niet voldoende?
  2. Bij het intikken van iets in google en het aanklikken van de site die ik wil gaat de zoeksite steeds naar sites zoals groupon en zo terwijl ik dat niet vraag? Iemand een oplossing om die spam of hoe je het ook mag noemen eraf te krijgen? Om te verduidelijken, ik typ in google vb vrt , klik op de site van vrt en ipv die site komt de site van groupon. Na een aantal keer proberen komt hij dan wel terecht op de juiste site dus het is mogelijk maar heel vervelend! Help...
  3. Merci, heb ik gedaan maar alles staat daar goed mijns inziens. In hoogste resolutie. Hoe komt het dat oude dingen wazig staan en nieuwe dingen helder. Als het aan de schermresolutie zou liggen zou alles toch wazig zijn dacht ik?
  4. Als ik de afbeelding open doe is de foto normaal zichtbaar. T'zijn enkel de pictogrammen en mappen die wazig staan.
  5. inderdaad een bureaubladachtergrond plaatsen, maar heb het nu nog eens geprobeerd en lukt met sommige foto's toch. Bij kleuren kalibreren staat wel een icoontje van java. Alle icoontjes van voor de kuising staan op ons bureaublad in het wazig, wat nieuw bijgezet wordt van programma's of foto's komt er helder op.
  6. Onze computer is enkele weken geleden in panne gevallen.We hebben hem moeten laten depanneren. Ze hebben onze gegevens gespaard en alles er terug opgezet. Echter alle foto's en gegevens van vroeger (icoontjes van oude programma's, internet, afbeeldingen,...) komen wazig voor. Als ik nieuwe foto's opzet komen die helder voor. Wil ik 1 van mijn nieuwe foto's op het bureaublad plaatsen dan lukt dit niet, enkel oude dingen kan ik op het bureaublad krijgen. waarom? Toen we de computer net hadden werd er wel het één en ander gevraagd om opnieuw in te stellen, vb family security enzo, maar is dit het probleem. Ik ben echt een leek, maar ik zou dit toch graag oplossen. Een goede ziel die mij kan helpen of toch zeggen hoe dit komt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.