Ga naar inhoud

HenrietteD

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HenrietteD

  1. Beste mensen Bedankt voor deze supersnelle en uitgebreide tips. Ik ga er mee aan de slag! ---------- Post toegevoegd om 14:07 ---------- Vorige post was om 14:07 ---------- Heel erg bedankt! Ik ga het proberen!
  2. Beste mensen Een vraag waar ik zelf niet uit kom: onze dochter gebruikt ivm een handicap een laptop op school. Het is nodig dat ze daar haar werk ook kan printen. Aansluiting op netwerk school kan niet ivm virusgevaar. Ik heb daar nu een printer neergezet maar ze moet steeds met laptop naar printer lopen, kabel aansluiten en printen. Dat werkt dus niet echt. Ik wil haar nu draadloos laten printen maar hoe moet ik dat doen? Ik begrijp dat je een draadloze printer alleen kunt gebruiken als je een router hebt. Moet ik die nu dan 1 kopen en op school aansluiten met een kabel naar de printer? Kan ze dan draadloos printen of nog niet? Haar laptop heeft wifi en bluetooth. Of is een printer kopen met bluetooth een betere oplossing? De printer die ze nu gebruikt is een oudje (hp deskjet) maar werkt op zich nog goed. Wie heeft een handige en voordelige oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.