Ga naar inhoud

snipper

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door snipper

  1. Het is voor een XP. Al veel gezocht via Google, maar het zijn steeds commerciële firma's die je dan een abonnement proberen te verkopen.
  2. Ik heb een Topcom mino wireless card Sky@acer pci 2101gmr IEE 802 11G kaart, maar ben de installatie cd kwijt . Waar zou ik best de software voor deze kaart downloaden ? Vr. Gr.
  3. Dank voor de reactie. Ik heb inderdaad al geprobeerd om rechtstreeks naar de veilige modus te gaan, maar zonder resultaat . Ik heb even de harde schijf vervangen door een andere met daarop ook XP home, maar dat gaf hetzelfde resultaat . Ik heb alle kabels op Uw aanraden los en terug ingeplugd, maar geen resultaat . Hij begint op te starten met het XP blad, - - - Updated - - - Sorry foutje, hier vervolg : Maar stop dan en geeft : Geen signaal . Ik heb er nu de xp CD ingestoken, geformateerd en terug geinstalleerd, maar geen resultaat. Ik krijg nu XE-E61:Media test failure, check cable XE MOF: Exiting Intel Boot Agent. Shijfleesfout Druk CTRL+ALT+DEL op opnieuw te starten
  4. Een pc met XP Pro met moederbord Gigabite -81865GM-775-Rh weigert op te starten . Hij geeft het XP startblad, begint op te starten, maar dan stopt hij, en geeft hij "Geen signaal", en dan, Windows kon niet goed worden gestart, enz. met de keuze voor veilige modus enz . Maar deze functies werken niet. Ik heb reeds de harde schijf even vervangen door een andere, ook het geheugen, maar dat blijkt in orde te zijn . Soms geeft hij de melding dat er een draad zou loszitten, maar ik denk niet dat dit het geval is, ik heb immers die platte kabel al vervangen door een andere. De pc heeft altijd goed gewerkt tot zich dit probleem voordoet . Heeft iemand misschien een idee ? Vr.Gr.
  5. Hartelijk dank voor de goede raad. Uiteindelijk was de oorzaak de hoofdlettergevoeligheid . Vr. Gr.Snipper
  6. Ik heb een Nokia Asha 311 smartfone. Dat blijkt dus niet met het android systeem te werken . Probleem is dat ik niet op Belgacom fon kan inloggen hoewel het met de laptop wel gaat . Adres en paswoord zijn zeker juist, maar blijkbaar moet er nog eerst iets anders gebeuren eer men op het Fon systeem kan inloggen . Heeft iemand goede raad ? Vr. Gr.
  7. Een vermoedelijk dan wel zeer moeilijk probleem: Het betreft Belgacom Fon . De laptop is een Acer 1350, en werkt met XP. Hij maakt moeiteloos contact via wifi, maar niet met Belgacom fon . Het ligt duidelijk aan de pc omdat het met andere pc's wel werkt . Heb reeds vanalles en nog wat geprobeerd, hij ziet de Fon wel in de lijst van draadloze verbindingen, maar slaagt er niet in verbinding te maken, wat hij trouwens spontaan zou moeten doen als men op internet gaat . Ook de AVG anti virus verwijderen bij wijze van proef helpt niet, ook de fire wall uitschakelen geeft geen resultaat . Heeft iemand een idee hoe dat kan opgelost worden ? Vr. gr
  8. Dank voor de reactie, Ik wil de knoopcel tijdelijk verwijderen om de paswoorden die de kinderen erop gezet hebben, en dus niet meer kennen te verwijderen, ik raak immers niet meer voorbij de aanmelding . Vr. Gr.
  9. Weet er iemand waar ik de knoopcel van een Packard Bell Minos laptop kan vinden ? Ik hb al een deel van de onderkant open, maar vind het niet . Vr. Gr.
  10. Dank voor de reactie. De oplossing was dit soort programma steeds openen met Microsoft Powerpoinr viewer. Vr. Snipper
  11. Een XP Pro weigerd pps te openen, hoewel er de viewer 2007 op staat. Die reeds verwijderd en terug geinstalleerd, maar dat helpt niet . De pps viewer is 60,3 MB Op mijn pc staat ook een pps viewer maar die is 178 MB en dat werkt prima. Die vind ik echter niet op desite van Microsoft . Heeft iemand een idee waarom die xp pro geen pps opend ? Vr. Gr.
  12. Hartelijk dank voor de reactie, Ik zal volgende week eens gaan kijken of die driver geinstalleerd is . Vr. Gr.
  13. Ik krijg een vraag van een vriend waar ik ook geen antwoord op weet . Bij het openen van een filmpje in Windows Media Player krijgt hij soms de melding : "kan dit bestand niet afspelen wegens probleem met videokaart" Heeft iemand een idee van de oorzaak ? Vr. Gr. Snipper
  14. Iedereen bedankt voor de antwoorden, maar het probleem blijft . De truc met de F12 werkt ook niet. Het duurt blijkbaar te lang eer men op een toets kan duwen, dan is de pc al zelf overgeschakeld op de de c schijf. Hij begint immers eerst met de keuze setup of HP diagnose
  15. Kan ik dan nog iets anders doen dan de opstartvolgorde veranderen in de bios ? Vr. Gr . Snipper
  16. Ik heb een HP laptop en wil de harde schijf formateren om een schone installatie te doen. Ik heb dus in de bios de harde schijf onderaan gezet, eerst de diskette, en ook bij een andere poging de cd eerst. Bij het opstarten krijg ik dus eerst de mogelijkheid F2 bios enz. Maar op het moment dat ik op een toets moet drukken is de cd al gestopt met draaien en start hij gewoon op vanaf de harde schijf. Het probleem is blijkbaar dat hij eerst de keuze geeft voor F2 Bios en F10 voor de HP diagnose . Dit duurt blijkbaar te lang zodat hij al doorgeschakeld is naar de harde schijf . Als hij de melding geeft druk op een toets is de cd reeds terug gestopt. Eerder opeen toets drukken helpt blijkbaar ook niet . Ik vraag me af of er geen manier is om die eerste keuze te verwijderen, andere pc's doen dat toch ook niet Heeft iemand hier een oplossing voor ? Dank bij voorbaat .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.