Ga naar inhoud

Hakinka

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hakinka

  1. Probleem opgelost. Heb andere HDD ingestopt en de oude HDD extern gemaakt om zo de bestanden te recoveren. Partitie fout geeft hij op de oude HDD schijf nu. Via de verkenner geraak ik er dus niet meer op. Via Recovermyfiles is hij nu bezig en kan ik wel nog aan mijn bestanden.
  2. Nee niets geinstalleerd ofzo. Deze morgen nog kunnen opstarten zonder probleem. Dan laten afsluiten want moest gaan werken. Deze namiddag terug van mijn werk, pc aangelegd, en het probleem begon. Ik hoor geen enkele pieptoon of geluiden bij opstart (altijd zo geweest hoor)
  3. ja de aanpassing is gebeurd. En nu zag ik echt dat hij bezig was via de cd rom (bestanden aan het inlezen kwam er eerst op) Dan kon ik kiezen, heb dan recover genomen. Dan een hele lijst die aan me voorbij ging met drivers, enz Dit ging goed want hij schakelde over en begon dus de balk die aan het laden was te tonen (met eronder microsoft corporation) Derna ging hij terug over naar een zwart scherm
  4. als ik op F2 duuw kan ik in de BIOS geraken idd. heb dit dan zo ingesteld. Het enige dat ik dan kon selecteren was recovery , heb dus dit genomen. Ook hier lukte alles, ook de ladingspagina (of hoe je het noemt) Daarna terug zwart scherm. laat hem nu voorlopig nog erop staan, maar vrees dat er niets meer zal veranderen. Het lampje die normaal knippert omdat hij bezig is, knippert niet meer nu.
  5. Ja heb die nog liggen. Heb ze erbij gehaald. (is dvd) Hoe laat je deze heropstarten via de dvd? want als ik de DVD in mijn pc stop, en heropstart krijg ik die melding niet die jij zegt.
  6. mijn computer (laptop) vaio , windows vista, wilt sedert deze middag niet meer opstarten. De groene lichtjes die van links naar rechts laden , met eronder microsoft corporation zie ik nog. Daarna is het op een zwart scherm dat ik terecht kom, en daar blijft het bij. Het welkom scherm of waar je de gebruikersnaam kunt selecteren, die zie ik niet meer. In veilige modus lukt het ook niet, daar stopt hij bij bthidmgr.sys Wat moet ik nu doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.