Ga naar inhoud

Ronald31

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ronald31

  1. Dvd's die ik in de kast heb staan. Die wil ik allemaal bij elkaar op een harde schijf hebben.
  2. Wie kan mij advies geven voor een goede mediaplayer voor aan mijn Sony Bravia. Ik wil via een externe harde schijf bestanden bekijken op mijn tv maar dan heb ik een mediaplayer nodig aangezien mijn tv maar een beperkt aantal bestanden kan lezen. Ik wil er zoiezo ISO/Video TS (VOB)/ MKV/ AVCHD (1080 p) bestanden mee kunnen kijken. Wie kan mij advies geven?? mvg,
  3. Nou ik durf het niet te hard te zeggen maar hij is vandaag al de hele middag stil!! En hoe het komt?? Heb er niks meegedaan. Had gister ook geen tijd gehad om voor zo'n fan te kijken. Wacht het vandaag maar heel even af, toch?
  4. De dvd's staan op mijn harde schijf op de computer
  5. Wie weet DE oplossing om gedownloade dvd's (iso/MKV/video TS) af te spelen op mijn Sony Bravia. Ik kan geen bestanden groter dan 4gb op mijn externe harde schijf krijgen (fat32) en NTFS geformatteerd dat pakt de bravia niet. Wie weet de beste/makkelijkste oplossing??
  6. Wie heeft er een goede tip voor mij wat vor blu-ray speler ik zou moeten kopen?! Ik heb een Sony Bravia tv en wil graag ook Iso/Video TS/MKV enz af kunnen spelen (het liefst via USB) als dit handig is, misschien dat iemand hier ervaring mee heeft? Of kan je via je tv ook contact leggen met je computer en dan bestanden vanaf de computer op de tv afspelen? Ik hoop dat iemand mij kan helpen/informeren. mvg,
  7. Kan in ieder geval weer dingen afspelen op de tv, nu is alleen mijn vraag nog hoe ik grotere bestanden dan 4gb op mijn externe harde schijf ga krijgen nu die als fat32 geformatteerd is?!
  8. kan ik ergens zien of ik 3 of 4 pins moet hebben?
  9. MKV bestanden, inderdaad films en concerten zou ik er graag op willen zetten. (alleen op internet staat dat hij wel mkv bestanden kan spelen en in de handleiding weer niet, dus dat zou ik moeten proberen. Anders ISO,Video TS en MKV omzetten naar AVI?! Alleen ik zie nu ook dat de televisie helemaal niets van mijn externe harde schijf leest, ook geen avi, jpeg of mp3?? Kan het zijn dat ik nog iets moet aanpassen aan de harde schijf?
  10. ex720 maar volgens mij hebben alle sony bravia's dat "probleem"
  11. Nee heb hier helaas geen Fan liggen om dat te proberen. Zijn die dingen duur om aan te schaffen? Anders haal ik er zaterdag even 1?!
  12. Ik heb een Sony Bravia tv en die kan als het goed is geen NTFS geformatteerde externe harde schijf lezen. Ik las iets dat ik me harde schijf in 2en zou moeten delen ( groot stuk fat32 en klein stuk NTFS) Zodat ik wel grote bestanden op de harde schijf kan zetten(met NTFS) en zodat mijn tv ze kan afspelen met ( Fat32). Is dit logisch?
  13. Er staat toegang geweigerd omdat u niet gemachtigd bent. U dient dit hulpprogramma met benodigde bevoegdheden uit te voeren. ---------- Post toegevoegd om 17:49 ---------- Vorige post was om 17:47 ---------- Moet me schijf dan toch weer NTFS geformatteerd worden?? Maar dan leest hij hem toch niet op mijn tv? Dat doet hij toch alleen met Fat32?? Of zit ik nu verkeerd?
  14. Sorry voor mijn late reactie, ik was er even tussen uit. Ik heb AL QUIET weer op Disabled gezet en CPU Q-FAN CONTROL verdween gelijk weer!
  15. Hallo, Wie kan mij vertellen hoe ik bestanden groter dan 4gb op mijn externe harde schijf kan zetten? De schijf is fat32 geformatteerd omdat ik de harde schijf wil gebruiken om films en muziek op de zetten om die weer af te spelen op mijn tv (via usb). Nu las ik iets over dat ik een deel van mijn harde schijf dan moet formatteren als NTFS. Hoe kan ik dat doen?? (ik heb het programma EASEUS). Hoop dat iemand mij kan helpen!! mvg, Ronald
  16. De instellingen zijn opgeslagen, zo ziet het er nu uit :
  17. De instellingen zijn bewaard gebleven, het enige dat er nu niet meer bijstaat is CPU Q-Fan Control ??
  18. Ik heb de computer net weer aangezet en het geluid is toch helaas weer terug :-( Een nieuwe fan aanschaffen dan misschien de beste optie?? Zoja heb jij een idee wat dat ongeveer zou kosten en kan je dat zelf verwisselen of is dat aan te raden om het door iemand te laten doen die er meer verstand van heeft?
  19. Het geluid is nu al wat minder ja (alweer een stuk beter). Je hoort hem nog wel een klein beetje maar dit valt wel mee. CPU FAN PROFILE Mode staat bij mij op SILENT. Moet ik dit ook nog aanpassen
  20. Al Quiet = DISABLED CPU Fan Speed (RPM) = 803RPM CPU Q-Fan Control = Enabled Is dit goed of kan hier het probleem in zitten?
  21. Ok hier zijn mijn gegevens van de computer: http://speccy.piriform.com/results/cY0KHWfcAGKpLpGe7mIydXz
  22. Mijn computer maakt sinds een paar dagen een heel irritant geluid (zoemend). Het gaat bijna continu achter elkaar door, heel af en toe stopt hij er ineens mee maar dat is helaas meestal maar van korte duur. Ik heb me computerkast ook al open gehaald en schoongezogen maar helaas het geluid ging er niet mee weg. Het geluid komt zo ver ik zie en hoor uit die ventilator waar INTEL op staat (zie foto/bijlage) (deze zat ook helemaal vol met stof maar dat is nu weg.) Weet iemand of dit een veel voorkomend probleem is en/of je daar wat aan kan doen, en wat? Ik hoop dat iemand mij kan helpen, mvg, Ronald
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.