Ga naar inhoud

TheDGM

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door TheDGM

  1. Ja maar dan kan je voorlopig wel internetten als dat echt nodig zou zijn, dat is eigenlijk wat ik ermee bedoel.
  2. Het gaat om een router die ik heb gekregen bij een nieuwe abbonement van UPC 3 maanden geleden. Het merk is Cisco en het is een model EPC3925.
  3. Sinds we een nieuwe router in huis hebben, heb ik problemen met mijn internetverbinding op mijn laptop. Alle andere apparaten in huis werken uitstekend met deze router en hebben geen problemen met het internet. Wanneer ik in het netwerkcentrum kijk dan zie ik dat ik een sterke internetverbinding heb en zie ik "Toegangstype: internet". Helaas lukt het mij niet om op internet te komen. De laptop is al 4 jaar oud maar werkt voor de rest nog heel goed. Ik heb ongeveer 1,5 jaar geleden windows 7 erop geinstaleerd en hier heb ik nog steeds geen problemen mee gehad. Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen. Ik heb ook al gezien dat er nog iemand op dit forum is met een probleem wat erop lijkt maar dit hoeft volgens mij natuurlijk niet hetzelfde probleem te zijn. ps. Als ik de pc opstart in Veilige modus met Netwerkmogelijkheden kan ik wel op het internet komen en heb ik ook een snelle internetverbinding.
  4. Ik heb precies hetzelfde probleem! Ik zal dit topic volgen. Heb je al geprobeerd op te starten in veilige modus met netwerk? Bij mij doet het internet het dan namelijk wel goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.