Ga naar inhoud

anz

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

anz's prestaties

  1. ik heb het gedaan en de ventilator blijft draaien. Misschien toch niet aan de videokaart?
  2. neen, heb geen andere videokaart. Ik zal eens proberen afstoffen.
  3. Dag Mako, Ik krijg dus niets meer te zien. Heb het al geprobeerd met een ander scherm en hetzelfde probleem doet voor. Met een andere schermkabel nog niet, dat zal ik straks proberen als ik het ter beschikking heb. En de pieptoon hoor ik niet ! Thx.
  4. Goeiemiddag, ik heb een probleem met mijn PC en ik hoop dat iemand mij kan uitleggen wat het probleem exact is zodat ik het nodige kan doen om het in orde te brengen. Ik was dus een week of twee geleden een live stream aan het zien van de fifa gouden bal op fifa.com. Opeens blokkeerde mijn pc. Ik kon letterlijk niets meer doen. De pc hing vast en dit is nog nooit gebeurd bij mij. Dus ik heb de pc uitgezet door de aan en uitknop in te drukken. Daarna start ik de pc terug op, en blijft mijn scherm zwart. Ik heb een packard bell imedia. Het scherm is in orde veronderstel ik want het lichtje brandt. Kan iemand mij uitleggen wat de oorzaak is aub? Dank u.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.