Ga naar inhoud

zebramol

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zebramol

  1. Sorry,heb mijn vraag verkeert gesteld,ik heb namelijk een externe Blu-ray speler/brander BH16NS40.sorry
  2. Ik heb een interne Blu-ray speler/brander BH16NS40 en wil deze graag aansluiten op mijn laptop, gezien ik wat Blu-ray films liggen heb. Ik heb een SATA to USB adapter ,maar zit nog met probleem dat ik de stroomkabel IDE niet ,extern kan aansluiten. Weet iemand soms hoe ik dat aan elkaar moet knutselen, voor zodoende extern aan stroom te krijgen voor losse interne Blu-ray speler voor mijn laptop? Bijkomend probleem is dat op toestel staat vermeld ;5V/12 V=1.5A /2.0A (= teken is onderste streep onderbroken , wat wil zeggen mss gelijkstroom of wisselstroom). Wie kan mijn Blu-ray tot leven brengen? thx
  3. Kan iemand mij helpen? .... ik heb een HTC Magic , en krijg melding als ik sommige apps wil invoegen in mijn HTC .....Er zijn geen overeenkomsten in Android Market voor de zoekopdracht... Wat moet ik aanvangen?Het zijn zeker officiele apps maar ik krijg steeds die melding ,alhoewel ik andere apps zonder problemen kan toevoegen. ik ben nieuw en weet niet oplossing. thx!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.