Ga naar inhoud

Bartito

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bartito

  1. @Gerjannn: Dank je wel voor je antwoord. Ik wou het uit beleefdheid toch maar even checken bij jullie. Ik zou niet willen overkomen als een spammer. Daar hebben alle fora al last genoeg mee Ik ben zebramol eigenlijk wel dankbaar, want zo heb ik jullie prachtig forum ook weer ontdekt. Het staat al bij mijn favorieten Ik zal, als zebramol zich terug aanmeld en we het probleem oplossen, de oplossing ook in dit topic plaatsen voor alle andere leden van dit forum.
  2. Hey zebramol, ik denk dat je je privéberichten op Androidlevel.be niet hebt gezien. Ik ben je daar aan het verderhelpen aangezien ik weet wat je probleem is en hoe je het kunt oplossen. Toevallig zag ik hier dat je na je vraag te posten op Androidlevel, je ook hier een topic hebt geopend. Ga maar eens kijken en laat me iets weten. Hier in dit topic ben ik je aan het helpen : Probleem downloaden apps in Android Market @moderators PC Helpforum: ik hoop dat ik geen forumregel overtreed met deze link te plaatsen. Maar dit is het topic waar ik zebramol gisteren al hulp aanbood.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.