Ga naar inhoud

PattiS

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PattiS

  • Verjaardag 11-03-1962

PattiS's prestaties

  1. Ik heb wel al ondervonden dat rechtstreeks inlezen van een usb stick niet lukte. Wat ik gedaan heb: opslaan op de laptop, excel openen en dan bestand (proberen te) openen of anders bestand importeren.
  2. @Masters: het lukte voordien wel, met een US Robotics, nl. om met twee verschillende accounts met hetzelfde IP adres, te spelen. Het probleem doet zich ook voor als er maar één pc ingeschakeld is en die WoW speelt (via de router). Dus dan zou die verklaring geen stand houden. MAAAAAAR.... ondertussen verloopt alles smooth & easy Zoals gezegd, ben ermee naar de winkel geweest, bleek 'm daar dezelfde rare kuren te vertonen, met als slot dat ik naar huis ben gekomen met een Linksys. Totnutoe perfecte verbinding en ze kunnen weer "battlegrounden" tegen de sterren op en ik rustig op de laptop, waarvan ik zelfs de 20 meterkabel heb kunnen uitschakelen want 't is wireless (mixed) nu. Kids content, mama content! In ieder geval ik zal nooit iemand een Belkin aanraden, zeker niet als die op WoW speelt! P.S. Moet ik deze topic nu markeren als "opgelost" of "onopgelost" ??
  3. Het is inderdaad alleen tijdens het spelen van WoW, zelfs al gebeurt dit maar op één pc. De drivers van de netwerkkaarten (van beide pc's) zijn ge-updated. Beide pc's werken onder XP (de laptop Vista) Vandaag mag ik de router (terug) binnenbrengen in de winkel waar ze 'm gaan uittesten, ze willen eerst zelf zekerheid vooraleer ik een nieuwe/andere meekrijg. Ik heb zelf al mijn voorkeur uitgesproken voor een linksys en ik hoop dat het probleem nu vlug zal opgelost zijn. Alvast bedankt voor alle reacties.
  4. Totnutoe 3 x gebeld 1e maal: duurde te lang 2e maal: zouden ze de nieuwste firmware doormailen om up te daten (was nieuwer dan op hun site aangeboden) ---> probleem niet opgelost Hij zei ook dat het onnodig was om de de firewall van de router zelf op disable te zetten als je al de poorten had opgensteld. 3e maal: IP veranderd naar Statisch IP via lan instellingen, poorten van de router weer opengezet. Ik zou dan zelf voor iedere PC een ander Statisch IP moeten ingeven, maar per computer aan WOW een poort aanvragen!?? Nu, van dat laatste heb ik nog nergens iets gelezen op de support site, wat ik hem ook zei. Dan raadde hij me aan om toch (nog) maar eens te proberen de firewall op disable te zetten! So far, nog altijd geen oplossing, probleem blijft.
  5. Okay, ik heb nu alles geprobeerd wat hoe dan ook maar mogelijk is, modem en router hebben een nachtje uitgestaan en het heeft allemaal niet mogen baten :-( Toco, ik had nu pas je edit opgemerkt. Ik heb inderdaad op diverse fora gelezen dat er regelmatig problemen zijn met de Belkin router, maar daar ben ik voorlopig weinig mee geholpen. Als het hier niet opgelost geraakt dan vrees ik dat ik ook (nog maar eens) een andere router zal moeten aanschaffen.
  6. Het is niet de bedoeling om ze beiden via modem van telenet (is standaard motorolla cybersurfer) aan te sluiten (lukt trouwens niet) daarom dat ik een router heb, en het probleem is er altijd, als er 1 of meerdere via de router werkt. @Masters: ik kan maar één pc in DMZ zetten, heb dit nu geprobeerd met de hoofdcomputer. Of moet ik dit individueel per computer doen? Heb je tweede tip ook gevolgd en firewall onder router op disable gezet, thx die ik had ik nog niet gevonden. Verder heb ik netwerkjes nog eens per pc laten lopen (heeft niks opgebracht, maar misschien moet ik het een nachtje laten rusten). Is het nodig/nuttig om een netwerkbrug te maken op hoofdpc? En ondertussen hebben we op beide pc's dat spel (wow) volledige gedesinstalleerd en zijn het nu "maagdelijk vers" opnieuw aan het installeren. Enige probleem is dat de patch download uren!! kost, maar ik mag hopen dat het dan opgelost is. Alvast bedankt voor de tips!
  7. Ik geloof van niet, al moet ik bekennen dat die termen mij niets zeggen. Het is geen draadloos internet, alles is aangesloten met kabels via de router (dacht dat wifi iets te maken heeft met draadloze verbinding??). De laptop op zich wordt draadloos gebruikt op kot, maar niet hier thuis. Daarbij, het probleem doet zich ook voor als de laptop niet opstaat en enkel de 2 pc's, op de laptop wordt dat spel trouwens niet gespeeld. Wat me ondertussen wel opgevallen is: op de laptop zie ik het (een) netwerk met vermelding van alle pc's + de router, terwijl dat op de 2 pc's niet zichtbaar is. Beide PC's werken onder Windows XP, de laptop met Vista. Groeten
  8. Hallo beste mensen, ik worstel al enkele dagen met een complex probleem na aanschaf van een nieuwe router van Belkin. Tot voordien hadden we een router van USRobotics waarop 2 pc's, een printer en occasioneel een laptop waren op aangesloten (via kabels). Dat werkte quasi perfect, al moest de router regelmatig gereset worden (2à3 x per week). Nadat hij de geest gegeven heeft heb ik een Belkin F5D5231-4 aangeschaft, volgens de winkel evenwaardig... Installatie was gelukt maar internet viel telkens opnieuw uit. Terug naar de winkel waar ze het probleem niet begrepen en een nieuw (zelfde) toestel meegekregen. Opnieuw hetzelfde probleem. Ik ben klant bij telenet (expressnet), maar de helpdesk kan niet helpen omdat het geen router van hun is. Heb dan de volledige installatie guide van Belkin gevolgd (opmerkelijk is wel dat zij opgeven om bij de LAN-instellingen van de internetverbinding ALLES uit te vinken). Heb ook software van router zowel als ethernet ge-update en plots leek alles te werken... Tot 5 dagen later het probleem opnieuw begon. Heel het traject opnieuw doorlopen, maar deze keer krijg ik het niet opgelost :-( Nu is het wel zo dat dit probleem zich enkel voordoet tijdens het spelen van World of Warcraft. Beide zonen hebben een apart account, maar zelfs al speelt er maar ene dan valt de verbinding zowat om de 5à10 minuten uit. Via WOWsupport heb ik de aanbevolen wijzigingen aangebracht (poorten opengezet), maar sinds hun laatste patch (iedere woensdag voeren ze patch uit) lukt het dus niet meer om te spelen via de router. Eén pc rechtstreeks via modem van telenet geeft geen enkel probleem. Maar voor de moment is het hier redelijk frustrerend, aangezien er maar één kan spelen en ze beiden tegelijkertijd willen spelen. Vandaar dat ik zei dat het een complex probleem is en ik hoop dat er hier deskundigen in de zaal zijn die een oplossing hebben, alle tips zijn welkom. vriendelijke groet, P
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.