Ga naar inhoud

wdew

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wdew

  1. afgelopen week nog 2 andere merken dvd+r uitgeprobeerd, zonder succes daarna nero verwijderd, ccleaner laten draaien, en een dvd met cdburnerxp gebrandt, dit was helaas ook niet de oplossing nero opnieuw geinstalleerd, en 4 verschillende dvd's gebrandt maar allemaal met steeds dezelfde foutmelding een nieuwe spindel van m'n "ouwe vertrouwde" merk besteld en dit leverde geen enkel probleem op, welk programma ik ook gebruik, iedere keer wordt nu een bruikbare dvd+r afgeleverd. ben blij dat het opgelost is, en bedankt voor jullie hulp
  2. ik zal inderdaad de snelheid lager instellen, misschien helpt dit mee om dit probleem op te lossen
  3. via de optie Nero Burning Rom > DVD-Video probeer ik een kopie van een film te branden volgens mij heb ik de orginele installatie cd van Nero nog ergens liggen, zal die vanmiddag eens opzoeken en Nero verwijderen en ccleaner uit blijven voeren en daarna testen met xpburner als dit allemaal achter de rug is meld ik mee weer (positief of negatief)
  4. als de brander defect is, dan kunnen er toch ook geen dvd+rw worden gebrandt? want dit lukt tot nu toe nog steeds wel...
  5. helaas heb ik iets te vroeg gejuicht.... ....want nadat de 1e dvd+r met succes werd gebrandt heb ik geprobeerd de volgende dvd+r te branden maar dit resulteerde in dezelfde foutmelding als waarmee ik ben begonnen: "interne doelfout" hierna opnieuw de dvd-brander verwijderd uit "apparaatbeheer", CC Cleaner procedure uitgevoerd maar steeds weer krijg ik de melding "interne doelfout" te zien na 35-40 seconden de actie waarop het in Nero7 fout gaat is in het begin waar de z.g. "lead-in" wordt voorbereid, de toestand van de recorder geeft dan wel "actief" aan maar kort daarna wordt de dvd+r uitgeworpen en verschijnt er weer een uitgebreide foutmelding waar de term "interne doelfout" weer naar voren komt, voordat het brandproces wordt afgebroken verdere aanwijzingen/oplossingen/ideen zijn meer dan welkom!
  6. alle stappen uitgevoerd, en heeft gelukkig het gewenste resultaat gehad: even snel een dvd+r gebrandt en alles werkt weer perfect! hartstikke bedankt!!!
  7. tis me duidelijk, ik zal vanavond of morgen proberen of deze tip werkt, ik laat iig nog wat horen, bedankt zover!
  8. als de procedure van analyseren en schoonmaken is voltooid, komt de dvd-brander dan automatisch weer tevoorschijn? of moet ik daarvoor de brander opnieuw installeren oid?
  9. dvd lijkt me niet versleten omdat er wel dvd+rw's gebrandt kunnen worden - ---------- Post toegevoegd om 22:57 ---------- Vorige post was om 22:54 ---------- dit heb ik inmiddels ook geprobeerd, helaas zonder het gewenste effect (waarschijnlijk mede doordat mijn herstelpunten niet ver genoeg terug gaan in het verleden...' ---------- Post toegevoegd om 23:00 ---------- Vorige post was om 22:57 ---------- vanavond ben ik op zoek geweest naar een site waar ik de firmware voor deze dvd-brander kan "upgraden" maar helaas niets gevonden heeft iemand een tip/suggestie waar ik moet zoeken naar de upgrade van de firmware? opnieuw bedankt!
  10. sinds kort krijg ik deze foutmelding ("interne doelfout") als de procedure voor het branden van een dvd wordt gestart. na ongveeer 2-3 min. wordt de dvd (DVD+R) uitgeworpen, en kan daarna niet meer worden gebruikt. deze foutmelding komt voor tijdens het branden met Nero Premium 7, een ook met CD Burner XP kan geen dvd worden gebakken. het gekke is dat met beide programma's wel DVD+RW kunnen worden gebrand.... via google heb ik al een paar tips/oplossingen getest maar zonder het gewenste resultaat, dvd+r van een ander merk levert dezelfde foutmelding en ook na het uitvoeren van een update van Nero 7 komt deze foutmelding nog steeds terug. besturingssysteem: Windows Vista Home Basic SP2 brander: Pioneer DVD-RW DVRKD08RS ATA Device laptop: Acer Aspire 7720Z als iemand een oplossing weet voor dit probleem dan hoor ik die heel graag! alvast bedankt voor de reacties. Nero7 Log interne doelfout.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.