Ga naar inhoud

roderidder

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door roderidder

  1. hierbij het bestand http://speccy.piriform.com/results/DWmjgZ4pQ5Jq2j6xvVH48Zg
  2. Microsoft Office Professional Plus 2010 Versie 14.0.7140.5002 (32 bits) maar de basis is een Office Professional Editie 2003 pakket dat na een herinstallatie op een nieuwe PC geëvolueerd is naar Prof 2010 na een een update. Noteer dat de oude PC waar het programma origineel geïnstalleerd geweest is nog geen automatische updates naar versie 2010 ontvangen heeft.
  3. ik schakelde over van XP naar Windows 7 en ging akkoord met de update van EXCEL 97-2003 wat correct verliep. Nu verlies ik me in de overvloed van functies en wil terugschakelen naar mijn vorige versie. Hoe kan in dat doen?
  4. Ik gebruik Windows XP en heb en perfect signaal met mijn router. Alleen blijkt hij soms de voorkeur te geven aan die van mijn gebuur. Kan ik zijn adres niet in een soort blacklist zetten?
  5. Regelmatig wordt mijn draadloze internetverbinding onderbroken. De nieuwe automatische verbinding faalt omdat het systeem geen geldig IP adres kan vinden. Bij de beschikbare draadloze netwerken staat dat van mijn gebuur als eerste te pronken en mijn router wenst zich hiermee te verbinden (hij heeft uiteraard een verschillend IP adres). Dat lukt natuurlijk niet. Ik moet dus altijd forceren om verbinding te maken met mijn eigen router. In de prioriteiten staat mijn router als eerste vermeld. Hoe kan ik dat oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.