Ga naar inhoud

anco111

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

anco111's prestaties

  1. Hallo, Het probleem is inmiddels opgelost. De accu lader is kapot. Ik heb mijn eigen lader, ook packard-bell, gebruikt en toen zagen we dat de accu van de 'kapotte' laptop leeg was. Op de lader die dus wel echt kapot is gaat wel het indicatielampje branden, dus ik denk dat er een kabelbreuk zit na de transformator...
  2. Hallo, De laptop van mijn broertje, een Packard-Bell Easynote TJ65 als ik het goed heb. (stickertje is niet meer zo goed leesbaar) doet niets meer. De laptop viel uit tijdens het gebruiken, en reageert sindsdien niet meer op de aan/uit knop. Als de accu-lader er in zit gaat er ook geen lampje branden! Als ik op het aan/uit knopje duw, gaat het power-lampje oranje knipperen. We hebben al geprobeerd om de laptop op te starten zonder de accu erin(wel op netstroom;)), zonder lader, met lader en met accu, kortom alles wat ik kan bedenken.. En nog steeds doet dat ding niks! Betekend dit een nieuwe laptop?? Ik had hier op het forum al een topic gelezen over iemand met het zelfde probleem, maar dat was opgelost na het verwijderen van de accu... Groeten, Anco EDIT: power-lampje knippert 5 keer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.