Ga naar inhoud

vbsgrootvorst

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vbsgrootvorst

  1. Geen resultaat. Lichtje van batterijoplading blijft trouwens rood flikkeren. Ik heb het overigens ook geprobeerd met een nieuwe (niet-Dell) batterij. Geen resultaat.
  2. Dit verschijnt in de taakbalk bij het batterijicoon: 90% beschikbaar (aan netstroom, accu wordt niet opgeladen) Als ik de adapter uittrek, valt de Dell M5110-laptop uit. Ik heb het ook geprobeerd met een andere batterij: hetzelfde resultaat. Dell checkupprogramma uitgevoerd, resultaat: geen probleem. (Er wordt her en der gesuggereerd om te "kalibreren" of te "ontladen". Hoe los ik mijn probleem op?
  3. Ik moet verschillende keren op de spatiebalk van mijn laptop tokkelen wil ik een spatie op mijn scherm zien. Blijkbaar is er een weerspannig veertje onder de spatiebalk. (het plastiek balkje van de spatiebalk heb ik er al afgehaald om te controleren) Wat moet ik doen om dit te verhelpen? Toch niet een gans nieuw onderstel voor dit toetenbord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.